To je to što me zanima!

Studentska prostitucija: Danju polažu ispite, a noću zarađuju

Noću svoje usluge najčešće nude poslovnjacima u luksuznim hotelima, elitnim klubovima, na jahtama, zatvorenim zabavama, iznajmljenim stanovima...
Vidi originalni članak

Uz elitnu, hotelsku, agencijsku, sportsku, uličnu i mnoge druge u svim većim gradovima diljem Hrvatske u posljednje vrijeme doslovce cvjeta i studentska prostitucija, piše Express. 

Teško se dokazuje, a tamna brojka je velika jer se u policijsko- pravosudnoj statistici studentska prostitucija kao takva ne evidentira. Studentice u „posao“ s prostitucijom najčešće ulaze same, bez makroa kako s njim ne bi dijelile više od pola zarade. 

Premda prepuštene same sebi, manje su izložene različitim oblicima brutalnog nasilja i ucjena. No, nije avantura njihov motiv. To je gotovo uvijek neimaština, borba za goli život, puko financiranje hrane, stana, studija.

Činjenicu da se prostituiraju upravo kako bi uspjele okončati studij, dokazuje i podatak da su mnoge od njih, zapravo, uzorne studentice!

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 39

  • ebeoo 30.06.2015.

    da li ima toga u Osijeku?

  • galapagos75 30.06.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 3 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Wengerko 30.06.2015.

    Za sve zainteresirane djevojke za sigurnu noćnu zaradu, plaćanje je solarno, potrebno je javiti se Jozi i prijateljima

Komentiraj...
Vidi sve komentare