To je to što me zanima!

Stup je doslovce 'prepilio' bus: 5 mrtvih i 5 teško ozlijeđenih

Autobus je na autocesti kod Livingstona u Kaliforniji velikom brzinom naletio na stup koji je 'prošao' kroz autobus i zaustavio se tek na stražnjoj osovini...
Vidi originalni članak

Prometni znak "prepilio" je autobus u Kaliforniji. Poginulo je petero ljudi, petero ih je teško ozlijeđeno.

Autobus u kojem je bilo oko 30 ljudi je vozio autocestom te je kod Livingstona oko četiri sata ujutro velikom brzinom naletio na stup na kojem je znak za izlazak s autoceste. Stup je "prošao" kroz autobus i zaustavio se tek na stražnjoj osovini.

Strava: Neki putnici su ostali bez udova

Neki su putnici u stravičnoj nesreći ostali bez udova. Teško ozlijeđene u bolnice su prevezli helikopteri. Među njima je i vozač (57). Autobus je putovao u   Washington, a u Livingstonu su se trebali zamijeniti vozači.   

- Spavao sam. Probudio me udarac. Nastao je kaos. Ozlijeđeni su plakali i zvali u pomoć. Posvuda su bile krhotine stakla, a sjedala su bila potrgana. Ozlijeđeni su bili prikliješteni. Bojao sam se da se autobus se ne zapali - rekao je putnik Leonardo Sanchez (55) koji je lakše ozlijeđen. Uzrok nesreće se istražuje.

Autobus je zadnji put na servisu bio u travnju i tada je utvrđeno da je u "zadovoljavajućem stanju", iako je zabilježeno da ima manjih problema sa sustavom za kočenje, piše USAToday. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • brko1 06.08.2016.

    Neviđeno, r.i.p.!

  • tugonica 03.08.2016.

    To vam govori koliko su jaki stupovi u USA.

  • ivan24s 03.08.2016.

    Još gora nesreća se dogodila na A1 prije par godina. http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti

Komentiraj...
Vidi sve komentare