To je to što me zanima!

'Subvencioniranje kupnje stana će spriječiti otkaze'

Kosor je pojasnila da je posudba od 200 eura po četvornom metru stana samo prosjek, te dodala kako će taj iznos ovisiti o cijeni i veličini stanova
Vidi originalni članak

Premijerka Jadranka Kosor ne slaže se da je Vladin prijedlog subvencioniranja kupnje stanova naišao samo na kritike, te ističe da su model pozdravili oni koji su trebali. Napomenula je da je u subotu naznačila samo okvir modela, te najavila da će se više znati vjerojatno idući tjedan na sjednici Vlade. Kosor je kazala da se dogovaraju okviri vezani uz kamate, a uvjerava da će model sasvim sigurno biti povoljan. Pojasnila je da je posudba od 200 eura po četvornom metru stana samo prosjek, te dodala da će taj iznos ovisiti o cijeni i veličini stana.
- Po ovom bi modelu ove godine moglo biti prodano oko tisuću stanova što može pokrenuti cijeli ciklus u izgradnji stanova i spriječiti otpuštanje radnika i novi val nezaposlenosti - izjavila je Kosor.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Čegevara 15.02.2010.

    Medici pišeš koje nam to pametne glave kroje sudbinu pa to su likovi poput Škegra i ostalih,jadna Država koja je ovisna od Škegrovih savjeta,pa taj nam je rasprodao sve banke i da ne nabrajam dalje.

  • Čegevara 15.02.2010.

    Bando lopovska na čelu sa Jacom zašto niste zaštitili i one koji več imaju stambeni kredit a koji su zahvaljujuči Vašoj katastrifalnoj politici ostali bez posla i sada više nemaju otkud da plačaju rate nego štitite građevinsku mafiju,da ste prava vlada onda ste trebali tražiti od te iste mafije da smanje cijene stanova ali kako to tražit to od Vas kada je to ista organizacija.

  • mayhem26 15.02.2010.

    U prevedenom Vlada ce \"podobne\" subvencionirati sa 1000 eura po kvadratu,a nepodobne sa 20 eura........Ma ljudi ajmo ih vise srusiti sa vlasti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare