To je to što me zanima!

Sud BiH u Sarajevu je potvrdio kaznu za Branimira Glavaša

Vijeće je djelomice prihvatilo prigovor na dio presude o vremenu prevedenom u pritvoru koje će se uračunati u kaznu kao i vrijeme provedeno u zatvoru u Sarajevu
Vidi originalni članak

Vijeće prizivnog Suda Bosne i Hercegovine u Sarajevu je potvrdilo kaznu od osam godina zatvora Branimiru Glavašu, piše Nacional. Kaznu je donio Županijski sud u Zagrebu, a u obrazloženju suda BiH stoji kako se Glavašu potvrđuje kazna zbog kaznenog djela ratnog zločina protiv civilnog stanovništva opisanog u hrvatskom kaznenom zakonu. Vijeće je djelomice prihvatilo prigovor na dio presude o vremenu prevedenom u pritvoru koje će se uračunati u kaznu kao i vrijeme koje je proveo u zatvoru u Sarajevu 14. i 15 . svibnja 2009. godine i 20. rujna 2010. godine. Ova odluka prva je pravomoćna potvrda neke presude koja je izrečena u Hrvatskoj. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • franjo92 15.12.2010.

    I treba i on se je dosta nakrao. Sve tvorničke dimnjake je on srušio, i upropastio radna mesta. Stiće još i druge pravda. Po Njemačkoj je skupljo marke, pa si je i tu bogatio.A mnogi su dizali kredite da pomognu domovini za naoružanje. Sramota.

  • piccolo 15.12.2010.

    Ja mislim da se dobro vladao i da ga sutra treba pustit i dat mu odštetu od 6 milijuna eura. I tu lovu uzet od penzija. A od prekosutra se treba vratit u Sabor i bit predsjednik Odbora za ratne zločine.

  • borivoje 15.12.2010.

    Pa šta se čudite i uzničar je u banani

Komentiraj...
Vidi sve komentare