To je to što me zanima!

Sud: Deložacija je provedena uspješno, nije bilo pogrešaka

Općinski sud u Zadru negirao je napise da se obitelj Vukić u svoju kuću vraća zbog proceduralne greške. Ističu da je riječ o dogovoru Vukićevih s novim vlasnikom
Vidi originalni članak

Iz Općinskog suda u Zadru priopćili su kako je deložacija obitelji Vukić uspješno provedena te da nije riječ o nikakvoj proceduralnoj pogrešci. 

- Nije riječ o nalogu sutkinje ili sudskog ovršitelja  za povratkom obitelji Vukić već isključivo o dogovoru starih i novog vlasnika. Obitelji Vukić je u dogovoru s vlasnikom privremeno omogućen pristup kući, a kako bi u roku od 20 dana pronašli rješenje za smještaj svojih pokretnina, koje bi do tada trebali iseliti - stoji u priopćenju. 

Oglasila se i zadarska policija. Glasnogovornik policije Elis Žodan rekao je kako su se u medijima pojavile ''netočne informacije i interpretacije događaja kod kojeg su policijski službenici Policijske uprave zadarske pružili pomoć službeniku Općinskog suda u Zadru, te da se na temelju netočnih informacija u medijima stvara slika o dvojbenom postupanju policije čime se javnost dovodi u zabludu''. 

Naveo je i kako je tijekom postupanja policije grupa građana ometala sudski postupak zbog čega je priveden 21 čovjek. Nakon istraživanja svi su pušteni, stoji u priopćenju. 

Idi na 24sata

Komentari 87

  • kalelarga privat 11.11.2012.

    Niko ne kaže da je bila kuća prodana već 5 godina nazad i da je novi vlasnik ( hercegovac je nije slovenac ) i on je vlasnik kuče 1/1, imali su vremena da odplate kuću,uzme kredit.Šta su radili Vukići 5 godina. Ovi novinari nisu normalni.

  • loss 10.11.2012.

    Kad sam otvorila obrt znala sam da ako ne plaćam porez država mi uzima nekretnine koje posjedujem.To nikad nisam zaboravila i svijesno svaki mjesec ga plaćam makar mi neostala niti jedna kuna za trošiti,a naravno šta više poreza imamo platiti to je veći novac zarađen.Meni je žao ovih ljudi na koji način se to izvod.mogla sam i ja još dva kata kuće sagradit da nisam porez plaćala,ali zar sam ja BUDALA I SVI OSTALI KOJI UREDNO PLAĆAJU POREZ.

  • Šolja_1 09.11.2012.

    Eto, sada će opet reklame "postani obrtnik", a nigdje ni slovca kako da zatvoriš obrt ! J*bem ti takvu državu !

Komentiraj...
Vidi sve komentare