To je to što me zanima!

Sud ipak nije uspio pomiriti Celakoskog i T. Horvatinčića

Koordinator Prava na grad, Teodor Celakoski, lani je rekao da je Horvatinčić posudio 15 mil. kn od krim-miljea. Horvatinčić ga je tužio, a pokušaj mirenja je propao
Vidi originalni članak

Teodor Celakoski (40), koordinator Prava na grad prošlog je ljeta izjavio da je kontroverzni zagrebački poduzetnik 15 milijuna kuna posudio od krim-miljea i proslijedio HOTO grupi. Horvatinčić je na tu izjavu ‘poludio’ i tužio Celakoskog. Na Općinskome kaznenom sudu u Zagrebu u četvrtak je bilo prvo ročište. Sud ih je pokušao pomiriti, ali nije uspio.

- Nemam se namjeru pomiriti, i dalje ostajem kod svoje izjave. I dalje se pitam otkud njemu toliki novac - kazao je Celakoski.

Najavio je kako aktivisti Prava na grad pripremaju vrlo akitvnu obranu. Sljedeće ročište zakazano je za 14. prosinca.     

Idi na 24sata

Komentari 11

  • nikola1121953 11.11.2011.

    Čitajući prethodne komentare - mogu samo konstatirati kakvi smo mi u biti hrvati - indolentni, nepoduzetni i samo čekamo da netko drugi nešto obavi umjesto nas - a onda ćemo biti spremni to komentirati, pljuvati po tome, pa čak i brojati krvna zrnca nekom, tko pokuša nešto napraviti umjesto nas. Jer nemamo m.da bilo što sami napraviti. A dokle smo dogurali, dokazuje nam naša svakodnevica.

  • konjina 10.11.2011.

    tomo je krim milje

  • Kenny 10.11.2011.

    kaj sam krivo komentiral,molim pojasniti !!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare