To je to što me zanima!

Sud u Njemačkoj: Podstanar u WC-u smije urinirati stojećki

Vlasnik stana je tužio podstanara za 3000 eura jer mu je mokrenjem stojećki uništio pod. Sud misli da je vlasnik podstanara trebao upozoriti da je pod "osjetljiv"
Vidi originalni članak

Muškarci smiju u zahodu urinirati stojećki, presudio je sud u Düsseldorfu, piše Bild. Naime, vlasnik jednog stana je tužio svojeg podstanara za iznos stanarine od 3000 eura, od kojeg je iznosa on htio zadržati 1900 eura, jer mu je mokraćom "uništio" mramorni pod u zahodu. Sudac je zaključio da je moguće i vjerojatno da je pod  "nastradao" zbog urina, ali da to ne daje pravo vlasniku stana da podstanara traži da mu isplati novac za popravak.

- Mokriti stojećke je prošireno svuda u svijetu, no nije poznato da ono može predstavljati opasnost za pod. Vlasnik stana je trebao najmoprimca upozoriti na "osjetljivost" poda - stoji u presudi. U presudi je navedeno i da onaj koji i dalje prakticira takav običaj mora računati s eventualnim problemima sa svojim sustanarima, pogotovo ženskim, ali ne i s oštećenjima mramornog poda.   

Idi na 24sata

Komentari 21

  • kung fu panda 23.01.2015.

    trebao je stavit u ugovor :Nošenje pelena obavezno ,WC koristiti samo za br,2

  • muni seferendi 22.01.2015.

    nije to ništa ja sam do desete godine piškio u krevet

  • Robert Plant 22.01.2015.

    Sud u Njemackoj je ovog tjedna takodjer presudio da je na balkonu dozvoljeno pusiti samo u granicama jer dim odlazi kod susjeda. Jednako tako se za voziti pijan BICIKLOM ako te uhvate dobivaju tockice, a kad ih se skupi 8 oduzima se vozacka ZA AUTO. Definitivno istina, a ne vic.

Komentiraj...
Vidi sve komentare