To je to što me zanima!

Sud ukinuo presudu Mamiću i Begi za remećenje javnog reda

POSTUPAK SE VRAĆA NA POČETAK: Po prethodnoj odluci suda Mamiću je izrečena kazna 750,00 kuna plus sudski troškovi, a drugookrivljenom Ivi Begi od 375,00 kuna
Vidi originalni članak

Visoki prekršajni sud Republike Hrvatske prihvatio je žalbu Zdravka Mamića pa je ukinuta prvostupanjska presuda da su savjetnik Dinama i Ivo Bego u svečanoj loži Poljuda remetili javni redi mir te se postupak vraća na ponovo suđenje.

Po prethodnoj odluci suda Mamiću je izrečena kazna 750,00 kuna plus sudski troškovi, a drugookrivljenom Ivi Begi od 375,00 kuna. 

POGLEDAJTE GALERIJU:

Mamić je, piše Dalmatinski portal, u žalbi istaknuo da su "neposredno prije zakazanog termina bili napadnuti od strane više maskiranih osoba, no čak i u tom slučaju sudac je ustrajao na provođenju rasprave, iako nije bilo moguće zakonito provesti, no sudac je odbio prijedloge obrane, odbio je konstatirati na zapisnike prigovore, zbog čega su napustili raspravu". Mamić je ukazao sumnju u pristranost suca i predsjednika suda te naveo da su "postojali pravni i stvarni razlozi za prenošenje nadležnosti s obzirom na to da nisu imali mogućnost neometanog pristupa na raspravu bez straha za svoju sigurnost".

Idi na 24sata

Komentari 29

  • blonde 21.02.2018.

    ...lopovi, štite lopova...sramota...

  • Wiga 24_500 21.02.2018.

    TKO Maže taj i vozi,a gospodin Mamić je sa milijunskim iznosom podmazao oslobođenje od svake krivnje.

  • Desnooddesno 21.02.2018.

    Sud je za sirotinju,ne za bogate.

Komentiraj...
Vidi sve komentare