To je to što me zanima!

Sudac Kolakušić: Kandidirat ću se, želim u Europski parlament

Sudac se može kandidirati i ja ću se kandidirati za Europski parlament. Na toj listi će biti građani, a ne političari, rekao je sudac Mislav Kolakušić
Vidi originalni članak

Cijeli život se borim za vrijednosti iz Ustava. Gospodarstvo nam je uništeno, izgubili smo sve. Ustvrdio je to sudac Mislav Kolakušić u HRT-ovoj emisiji Nedjeljom u 2.

Najavio je izlazak na izbore za EU parlament, zatim i na predsjedničke i parlamentarne izbore, te želi biti premijer. 

- Trebaju nam reforme, a to se može provesti samo one koji predstavljaju zemlju i sa 76 mandata - poručio je. 

Kolakušić isitiče kako moramo imati predstavnike koji odgovaraju na zahtjeve hrvatskih građana. 

- Sudac se može kandidirati i ja ću se kandidirati za Europski parlament. Na toj listi će biti građani, a ne političari, rekao je. Dodaje da u većem dijelu njegovu kandidaturu financira njegova supruga, a jednim se dijelom financira od donacija građana.

Na pitanje hoće li osnovati stranku, pridružiti se nekoj stranici ili će na izbore na nezavisnoj listi, kazao je kako je jedini pravi način za to  sve  gradi od početka, s građanima koji predlažu listu s 12 kandidata.

Idi na 24sata

Komentari 152

  • Čarobnjak 05.03.2019.

    danas mi prijatelj priča kako je gledao emisiju s koalakušićem i pita kako se može priključiti kampanji ..nebi bilo čudno da mi prijatelj nema 70 godina ...ljudi su uz njega jednostavno samo treba se boriti za Hrvatsku u Hrvatskoj

  • h.perun 04.03.2019.

    +1

  • MarijanGrdašić 04.03.2019.

    Uglavnom ukoliko mladi sudac bude nositelj te liste i izabere vjerodostojne građane koji bi mogli odlično zastupati interese naše države u Eu parlamentu, bilo bi super. Ideja da bude premijer i da preuzme i ministarstvo pravosuđa, to bi bio samo početni korak kako bi se likvidirali podobni likovi i likovi s dosijeom iz pravosuđa.. te ukinuo Ustavni sud i reduciralo sudstvo i svi zakoni koji danas onemogućavaju efikasno funkcioniranje sudstva onda to pozdravljam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare