To je to što me zanima!

Teška nesreća kod Pule: Vozač auta mrtav, zabio se u kamion

Prema trenutnim informacijama, Slovenac koji je vozio Hondu je iz još neutvrđenog razloga skrenuo na lijevu stranu kolnika i frontalno se sudario s kamionom koji je dolazio iz suprotnog smjera
Vidi originalni članak

Vozač automobila poginuo je jutros u teškoj nesreći na cesti koja vodi od Galižane prema Vodnjanu.

Kako su izvijestili iz Operativno komunikacijskog centra PU istarske, dojavu o nesreći na području kod "maslinika" zaprimili su u 7.16 sati, i na mjesto nesreće odmah su uputili više vozila policije, vatrogasce i Hitnu pomoć.

Kako se navodi, sudarili su se kamion i automobil.

Prema trenutnim informacijama, vozač Honde iz još neutvrđenog razloga skrenuo je na lijevu stranu kolnika i frontalno se sudario s kamionom iz suprotnog smjera. 

Zbog teških tjelesnih ozljeda zadobivenih u sudaru, na mjestu nesreće preminuo je vozač Honde, a vozač kamiona prošao je bez ozljeda. 

Kako saznajemo od glasnogovornice PU Istarske Nataše Vitasović, poginuli vozač Honde Civic slovenski je državljanin, a automobil je također imao slovenske registracije.

U tijeku je očevid, a prometnica je od 7.25 sati zatvorena za sav promet pa se vozila preusmjeravaju preko Galižane i Istarskog ipsilona.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • 18.12.2020.

    dobro da je bio kamion, a ne auto. Nadam se da je sofer kamiona dobro, lp.

  • Maus666 18.12.2020.

    Vidim sporo je vozio....zao mi čovjeka, ali koja je ovo brzina bila majko mila

  • Pilot ANTONOVA 18.12.2020.

    Štete čovjeka Saučešće obitelji Strašno . Samo jedan podatak Živim u Istri 6 mjesci svake godine i doživljvam strašne stvari što se tiče sigurnosti na cestama, jer je discišlina u prometu katasrofa.na. Sjeti mo se samo nesreće na cesti Tar Poreč prije 2 godine gdje je vozač BMW a vozeći daleko brže od dopuštenoga  udario od pozadi u policisko vozilo izbacivši ga sa ceste gdje je auto udrilo u jedno drvo što je bilo kobno za mladog policajca jer je na mjetu ostao mrtv ,a njegova kolegica sa teškim ozljedam jedva spašena . Sve je to veoma zabriljavajuće jer  u ciljeloj zemlji nered preuzima smjernice života kod nas nažalost, Stranci  me dnevo pitaju dali ovi vozači imaju vozačke dozvole dodajući da se to odnosi uglavnom na registracije HR - I -  SL . Vozači molim vas opametite se Poštujte propise na cestama paće manje biti ovakvih žalosnih zbivanja  .   

Komentiraj...
Vidi sve komentare