To je to što me zanima!

Sudar auta i motocikla: Dvojica poginula, dvojica ozlijeđena

U teškoj prometnoj nesreći na mjestu je poginuo vozač (25) motocikla. U sisačkoj je bolnici iza 21 sat umro i suvozač (18) na motociklu. Vozač i suvozač iz auta su lakše ozlijeđeni
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći u Petrinji u petak oko 18 sati poginuo je vozač (25) motocikla Suzuki koji se sudario s BMW-om. Troje je ljudi ozlijeđeno. Iza 21 sat u sisačkoj je bolnici umro mladić (18) koji je bio suvozač na motociklu. Iz bolnice su priopćili da su vozač i suvozač BMW-a lakše ozlijeđeni. 

POGLEDAJTE VIDEO: Stravična nesreća u Petrinji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Došao sam minutu nakon što je se nesreća dogodila, zajedno s policijom i vatrogascima. Automobil marke BMW koji se sudario s motorom bio je zdrobljen sa suvozačeve strane. Suvozač u automobilu je bio ozlijeđen i vatrogasci su ga morali izvaditi van. Vozač motora je poginuo dok je suvozač na motoru bio teško ozlijeđen. Vozač BMW-a nije teže ozlijeđen - rekao nam je čitatelj, očevidac nesreće.

HAK je javljao da je zbog prometne nesreće bila zatvorena državna cesta DC37 u Petrinji, u Sisačkoj ulici.

Idi na 24sata

Komentari 165

  • nkisur 08.05.2016.

    Ili ce biti manje ovakvih nesreca kad drugi vozaci ostalih prometnih vozila prestanu motoristima oduzimati prednost i misliti da su u autu Bog i batina!

  • BLACKDOG 07.05.2016.

    Tuga, tuga...

  • oktopus21 07.05.2016.

    oko 22 godine=bmw i suzuki =brzina= sudar=smrt=logicno

Komentiraj...
Vidi sve komentare