To je to što me zanima!

Sudar cisterne i tegljača kod Pirovca: Vozač se bori za život

Cisterna koja je prevozila gorivo izletjela je izvan ceste. Vatrogasci su morali rezati kabinu kako bi medicinsko osoblje  došlo do ozlijeđenog vozača (26) cisterne, koji je životno ugrožen
Vidi originalni članak

U srijedu oko 13.10 sati na autocesti A1 kod čvora Pirovac sudarili su se cisterna i tegljač. Cisterna koja je prevozila gorivo izletjela je izvan ceste, te se izlilo nešto goriva. Vatrogasci su morali rezati kabinu kako bi medicinsko osoblje  došlo do ozlijeđenog vozača (26) cisterne, koji je životno ugrožen. Srećom, izliveno gorivo se nije zapalilo.

Oba vozila su se u trenutku sudara kretala prema Zagrebu.

Iako je očevid nesreće završen, dionica autoceste je zbog sanacije kolnika i dalje zatvorena. Okolnosti pod kojim se nesreća dogodila još uvijek se ispituju.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • cerat_1 24.06.2017.

    Eto opet moram komentirati tj. obratiti se Vama svima koji vozite kamione, molio bi da mi se javi ako se tu prepozna onaj debil koji je na Udbini u srijedu oko 14h skoro ubio mene i obitelj tako da mu mogu izbiti sve do jednoga zuba. Inace faca je vozio crveni kamion prikolicar i u zavoju preticao šleper.

  • 7vuk777 14.06.2017.

    brzina i pretjecanje,a vozać neiskusan,dobro je i prošlo

  • octavia rs 14.06.2017.

    Nije lako prevozit tekucinu pogotovo mlad neiskusan.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare