To je to što me zanima!

Sudar motora i auta u središtu Zagreba: 'Prizor je bio strašan'

Na raskrižju Palmotićeve i Boškovićeve ulice osobni automobil je oko 11 sati naletio na motocikl. Ozlijeđenog motociklista prevezli su u KB Sestre Milosrdnice. Težina ozljeda mu još nije utvrđena
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija potvrdila je kako je jutros oko 11 sati na raskrižju Palmotićeve i Boškovićeve ulice osobni automobil naletio na motocikl.

- Prizor je bio stravičan. Čini mi se da su udarili i parkirane aute. Motociklist je ozlijeđen, nadam se da će biti dobro. Nastala je velika gužva. Prolaznici i drugi vozači odmah su se skupili kako bi pomogli, a i Hitna je vrlo brzo stigla - rekao nam je čitatelj koji je vidio nesreću.

Iz policije su kazali kako je riječ o raskrižju sa semaforom, a ozlijeđenog motociklista prevezli su u KB Sestre Milosrdnice. Težina ozljeda mu još nije utvrđena.

Idi na 24sata

Komentari 100

  • Zoroos 08.07.2018.

    Antonio Ok.komentar i razumijem te.ali nemoj se raspravljati sa najiram,wigom,dori-ri i sličnima Njima je neki bajker dobro opalio nekoga pa su im svi bajkeri krivi.a vjerojatno je tu negdje bio i vozač kamiona jer tako pljuju i po njima kada je u pitanju prometna gdje je sudjelovao kamion. Honda orao-pozdrav i uzivaj

  • LJULJU 08.07.2018.

    tu sam imala sudar prije nekoliko godina, baš na tom križanju. sumnjam u taj semafor

  • Misomor_1 07.07.2018.

    Prvenstveno je kriv semafor koji se pali istu sekundu kada se suprotni gasi, što ne daje mjesta ljudskoj pogrešci ! Tako je već zadnjih deset godina i sam sam kao motorist u dva navrata skoro nastradao na navedenom raskršću .

Komentiraj...
Vidi sve komentare