To je to što me zanima!

Sudar skrivio mladić s debelim dosjeom: Pucao i u Mihu Munju

Protiv njega se vodi još jedan postupak i to također zbog nanošenja teške tjelesne ozljede svom prijatelju zvanom Miho Munja, u siječnju prošle godine...
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći u petak, 3. svibnja oko 14.50 sati na autocesti A-1, u Općini Lovinac, poginuo je 41-godišnji vozač motocikla, dok je 13 ljudi, od čega sedam muškaraca, četiri žene i dvoje djece lakše ozlijeđeno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako piše Jutarnji List, nesreću je skrivio 22-godišnjak vrlo dobro poznat splitskoj policiji i u zadnje dvije godine čest gost crnih kronika. Navode kako je 22-godišnjak u svibnju 2017. hicem u potkoljenicu ranio muškarca (21) ispred zgrade u Splitu, a zatim je pobjegao osobnim automobilom Mercedes.

JEDAN MRTAV, 13 OZLIJEĐENIH Strava na autocesti: Motorista Mercedes odbacio preko ograde

Uhićen je nakon policijske potjere u Solinu. Suđeno mu je kao mlađem punoljetniku te je pravomoćno osuđen na djelomičnu uvjetnu kaznu, i to osam mjeseci bezuvjetno, dok preostalih šest mjeseci neće izdržavati ako u roku tri godine ne počini neko novo kazneno djelo.

Osim toga, još je 2016. godine uhićen s 370 grama heroina, ali tada nije dobio zatvorsku kaznu, već uvjetnu jer je bio mlađi punoljetnik do tada nekažnjavan.

Protiv njega se vodi još jedan postupak i to također zbog nanošenja teške tjelesne ozljede svom prijatelju zvanom Miho Munja, u siječnju prošle godine. I taj se slučaj prvo vodio kao pokušaj ubojstva, a policija je sedam dana nakon propucavanja privela muškarca, iako je i sam Miho tvrdio da se sam ranio čisteći pištolj, i to u obje noge. 

PRESUDA ZA NAPAD U SPLITU Pokušao ubiti branitelja: Miho Munja dobio 3,5 godine zatvora

Sad 22-godišnjaka čeka i postupak pred sudom u Karlovcu zbog nesreće s poginulom osobom.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • nori 🖖 11.05.2019.

    Starije od 65 na pregled.

  • dreamteam 10.05.2019.

    Živim na sreću vani u jednoj demokratskoj državi gdje je pravni sustav sredjen vise od stoljeća.Pitam se sto to on treba da učini da bi išao iza rešetki. Da ubije još desetak ljudi, predila par kilograma koke ? Čovjeku jednostavno stane mozak. Vani bi već dobio 20 godina. Sramota. Kao da nismo u EU.

  • leo11 10.05.2019.

    Deport u Kinu na eutanaziranje.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare