To je to što me zanima!

VIDEO Sudar u Zagrebu: Auto na krovu, a ozlijeđeno dvoje ljudi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prometna nesreća u Vukovarskoj ulici stvorila je poveću gužvu, a policija je dojavu zaprimila u utorak nešto prije 7 sati. Osim auta na krovu, sudjelovalo je još jedno vozilo
Vidi originalni članak

Clio je na krovu, a Seat je odbačen na livadu. Dosta je gadno ali mislim da nema teže ozlijeđenih, rekao nam je čitatelj koji je prošao pored prometne nesreće u Zagrebu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako nam je potvrdila zagrebačka policija, došlo je do prometne nesreće u Vukovarskoj ulici u kojoj su sudjelovala dva automobila te je ozlijeđeno dvoje ljudi. Dojavu su zaprimili u utorak nešto prije 7 sati ujutro.

KOD KLINIKE ZA TUMORE Nesreća u Zagrebu: Na pješaka na Ilici je naletio tramvaj

- Velike su gužve - dodao je drugi čitatelj, a prema poslanim fotografijama može se vidjeti i intervencija Hitne pomoći.

Kako dodaju iz policije, pomoć ozlijeđenima pružena je KBC Sestre milosrdnice.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 12.04.2022.

    Tak rano ujutro prije 7 sati a već nervozni za volanom.

  • Janice B. Gonzalez 12.04.2022.

    Lako zarađujem svaki dan od 400 do 500 eura samo radeći jednostavan posao od kuće. Prošli mjesec zaradio sam 13685 € od ovog posla. Nevjerojatan i lak za obavljanje posla, a redoviti prihodi od ovoga su nevjerojatni. Predlažem vam svima da se pridružite ovom poslu upravo sada kao honorarno i zaradite više od punog radnog vremena prateći ovu stranicu ... ...........................>>>>>>>>>>>>>>>>>>> J­­­o­­bzC­­a­­­­r­t.C­­O M

  • ćiribu_ćiriba 12.04.2022.

    Histerični i agresivni Zagrepčani.Postalo je nepodnošljivo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare