To je to što me zanima!

Sudar u Zagrebu: Preveženi u bolnicu bez ozbiljnijih ozljeda

Sudar u Novom Zagrebu aktivirao je i zračne jastuke. Automobili su znatno oštećeni, ali nasreću nije bilo ozbiljnih ozljeda. Policija je izvjestila kako su lakše ozlijeđene dvije osobe koje su prevezene u bolnicu
Vidi originalni članak

U četvrtak oko 17.15 sati sudarila su se dva osobna automobila na križanju Vatikanske ulice i Ulice Božidara Magovca u Novom Zagrebu.

Na fotografijama izgleda kako je udarac bio dosta snažan, a aktivirali su se čak i zračni jastuci. Nasreću, sve je prošlo bez ozbiljnijih ozljeda. Policija je potvrdila kako su na KBC Rebro prevežene dvije osobe s lakšim ozljedama, a promet nije ometen.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • kažemja 21.07.2017.

    Jako opasno i zahebano raskršče . Često tamo prolazim i uvijek treba biti jako biti oprezan.

  • max2017 21.07.2017.

    gradski prometni ured je gluh i slijep za probleme koje prouzrokuju svojim proizvoljnim a može se reći i diletantskim odlukama ......Svi koji moraju koristiti jedinu transverzalu sjever-jug (langić-palmotićeva) mogu se osvjedočiti čak i sada kad je promet radi odmora prepolovljen koju su budalašrinu napravili (očito i po narudžbi privatnih naručitelja). Urgencije pismene i usmene su gluhi telefon a oni carevi koji nisu Zagreb ni u taksiju upoznali a pogotovo pješke''?!!! (pogana vlaka??)

  • 21.07.2017.

    Nema bmw nema mercedesa nema komentara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare