To je to što me zanima!

Sudar vozila Hrvatske vojske i auta: Jedan sudionik poginuo

Na zagrebačkoj obilaznici A2 došlo je do sudara HV i osobnog vozila, rekli su nam zagrebački vatrogasci. Jedan dio obilaznice je zatvoren za promet, a očevid je u tijeku.
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći na zagrebačkoj obilaznici A2 iz smjera Jankomira prema Zaprešiću, došlo je do sudara HV i osobnog vozila, potvrdili su nam zagrebački vatrogasci. Dojavu o nesreći zaprimili su u 11.03 sati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čovjek u osobnom automobilu je preminuo dok pripadnik Hrvatske vojske koji je upravljao vozilom nije ozlijeđen poručili su iz MORH-a.

- Možemo potvrditi da je prema dostupnim informacijama u prometnoj nesreći na izlazu s autoceste A-2 (Jankomir-Zaprešić) u ponedjeljak, u stražnji dio vozila Hrvatske vojske, kamion TAM-150, iz dosad neutvrđenih razloga prednjim dijelom udario civilni automobil- rekli su u MORH-u za Hinu

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Očevid je u tijeku, a jedan dio obilaznice zatvoren je za promet. 
 

Idi na 24sata

Komentari 127

  • potras 19.11.2019.

    Čemu zločesti komentari prema preminulom ili prema HV ,kao da je netko htio da se to desi ...tragedija je u pitanju i pustite ljude na miru. Dovoljno pate i bez vaših stupidnih konstatacija !

  • 18.11.2019.

    Ne treba nikome suditi osim ako znate što se točno dogodilo. R. I. P

  • livija i ja 18.11.2019.

    da je poginuo vojnik bilo bi već priče na svakom portalu i bio bi heroj i legenda dok se za malog čovjeka nitko ne brine

Komentiraj...
Vidi sve komentare