To je to što me zanima!

Sudarila se četiri vozila, na A1 je kolona čak 10 kilometara

Zbog lančanog sudara četiri vozila na 24. km autoceste A1, između Karlovca i Jastrebarskog, u smjeru Zagreba promet teče usporeno, u koloni, javlja HAK
Vidi originalni članak

Zbog lančanog sudara četiri vozila na 24. km autoceste A1, između Karlovca i Jastrebarskog, u smjeru Zagreba promet teče usporeno, u koloni od oko 10 km. Dio vozača izlazi s autoceste A1 u Karlovcu, pa je kolona na naplatnoj postaji Karlovac u smjeru Zagreba duga oko 500 m, javlja oko 16 sati HAK. 

Pojačan je promet na većini cesta iz smjera unutrašnjosti prema moru. Na ulasku na autocestu A1 u Lučkom nema zastoja, ali se u koloni u pokretu vozi na cijeloj dionici između Zagreba i Karlovca. U smjeru unutrašnjosti također je gust promet, na izlazu s autoceste u Lučkom kolona je oko 1 km.

Povremene smetnje i zastoji mogući su na pojedinim dionicama cesta u Istri i duž jadranske obale te na nekim graničnim prijelazima.

Vozače pozivamo na dodatni oprez, podsjećamo ih da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te pripaze na sigurnosni razmak između vozila.

Državnom cestom DC1 u Kninu, do 31. srpnja, vozi se naizmjence, jednim trakom, a zabranjen je promet vozilima čija ukupna masa prelazi 5 tona, zbog radova na mostovima Bulin 1 i Bulin 2. Obilazak za autobuse: Knin-DC33-Vrbnik-ŽC6056-Oklaj-ŽC6055-DC59-Očestovo-DC1, a za teretna vozila: Knin-DC33-Drniš-Tromilja-DC56-Skradin-Bribirske Mostine-DC59 Kistanje-Očestovo-DC1.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • salabajzer 28.07.2017.

    Zbog takvih koji slikaju sve i moraju vidjet što se dogodilo nastaje gužva

  • SinkoJanko 28.07.2017.

    Pacijenti svi u lijevu traku, a desna prazna, zato nastaju guzve. 30% je dobrih vozacica i vozaca, ovim ostalima oduzeti dozvole i vozila. Posebno paziti na mađare za volanom, uvjerljivo najgori na autocesti i izvan nje.

  • kanader 28.07.2017.

    Vozače molimo da voze ličkom magistralom. Polako i bez žurbe i stanite na janjetinu, imate računa. Cestarina košta više od kile janjetine. Jesu same kosti ali čevapi su duplo jeftiniji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare