To je to što me zanima!

Sudarila su se tri motocikla i automobil, muškarac preminuo

U okolici Zadra, između mjesta Donja i Gornja Murvica, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su sudjelovala tri motocikla i jedan osobni automobil. Troje ljudi je teško ozlijeđeno, jedan muškarac je preminuo
Vidi originalni članak

Zadarska policija sinoć oko 21.20 sati dobila je dojavu o teškoj prometnoj nesreći na Jadranskoj magistrali u Murvici pokraj Zadra

U sudaru osobnoga vozila i više motocikala poginuo je muškarac, a tri su osobe s teškim ozljedama prevezene u zadarsku bolnicu.

U policiji nisu mogli reći više pojedinosti zbog očevida koji je u tijeku.

Kako neslužbeno doznaje novinar HRT-a Vladimir Šetka u nesreći su uz osobno vozilo sudjelovala tri motocikla.

Zbog prometne nesreće prekinut je promet na Jadranskoj magistrali (DC8) u mjestu Murvica. Obilazak je lokalnim cestama uz regulaciju prometne policije - izvijestio je Hrvatski autoklub.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • nina2007 14.06.2021.

    Ovaj ne zivi na boriku

  • nina2007 14.06.2021.

    Ajme jadni li ste mozda je ta osoba neciji otac muz prijatelj a taj sto je poginuo je moj prijatelj

  • melkiot 14.06.2021.

    Ugl, bajker iznad 50 godina krenuo preticati, direktno se zaletio u kontra automobil, drugi bajker je naletio na motor od ovoga. Prvi preminuo, drugi teško ozljeđen kao i vozač automobila. Pouka priče? Krenite "bajkeri" na 3, 2, 1: ajmooo! Ekipa, ako piše 50 ograničenje, isto vrijedi i za vas "bajkere". Šteta što MUP uopće ne kontrolira vas, što vas ne isključuje iz prometa radi "kontrole". Jer prvo - pola vas nema A kategoriju, a motore uredno registrirate i vozite se. Drugo, svi ste doslovno pijani na cesti kad idete sa svojih susreta. Jel teško ponijeti vreću, šator, prespavati? Nije. Svi jurite nekamo. Svi se bunite kad mi ostali kenjamo po vama. Samo jedno je istina - auto od preko 1000kg i motor od 200kg ne mogu imati isti ishod u sudaru. Auto će oprostiti, motor u 99% slučajeva neće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare