To je to što me zanima!

Sudarili se autima pa se onda obračunali šakama i oružjem

Policija je privela vozače koji su se nakon prometne nesreće posvađali i potukli. Jedan od vozača u okršaju je lakše ozlijeđen. Priveli su i 45-godišnjaka za kojeg sumnjaju da je pucao iz vatrenog oružja...
Vidi originalni članak

U subotu oko 19,20 sati policija je zaprimila dojavu o sukobu više osoba i pucanju iz oružja na području Škurinja u Rijeci. 

Policijski su službenici brzo stigli na križanje ulica I. Lole Ribara i Milana Rustanbega gdje je bilo nekoliko ljudi i automobila.

Na mjestu događaja očevidom su utvrdili da je došlo do prometne nesreće u kojoj su sudjelovali vozači BMW-a i Renaulta, riječkih registracijskih oznaka. Riječ je o 28-godišnjem i 25-godišnjem hrvatskom državljaninu koji su se nakon nesreće verbalno i fizički sukobili, pri čemu je lakše ozlijeđen 25-godišnjak.

Policija je obojicu privela i započela kriminalističku obradu, a priveden je i 45-godišnji hrvatski državljanin, koji nije sudjelovao u prometnoj nesreći, ali se sumnja da je on pucao iz vatrenog oružja. 

U samoj prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba niti oštećenja imovine uslijed pucnjeva, izvijestili su iz PU primorsko goranske.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • merida_1 12.11.2018.

    Kakve veze ima ovaj budalaš što je pucao,sigurno otac od nekog balavandera,svi uvozni ,jer ovo sigurno nisu Riječani

  • Car Selasije 11.11.2018.

    Ovaj treći rastavljao pištoljem xD

  • alija98 11.11.2018.

    Svasta se doselilo u Rijeku

Komentiraj...
Vidi sve komentare