To je to što me zanima!

Sudarili se avionima, samo je jedan prijatelj preživio

Njemačka: Johannesov avion pao je 20 metara iza najbližih kuća i zapalio se. Poginuo je na mjestu, dok se Alex uspio spasiti i preživjeti
Vidi originalni članak

Dvojica prijatelja danima su trenirala za avio-spektakl u njemačkom Warngau. U nedjelju su pred 6000 posjetitelja Alex S. (43) i Johannes H. (47) u starim su zrakoplovima izvodili akrobacije u zraku na 400 metara visine. Zadivljeni ljudi gledali su kako se avioni okreću jedna oko drugog. Sve je bilo sjajno. Iznenada uslijedio je prasak, zrakoplovi su se sudarili i počeli padati. Johannesov zrakoplov pao je 20 metara iza najbližih kuća i zapalio se. Poginuo je na mjestu, dok se Alex uspio spasiti i preživjeti nesreću. Alex je ostao priseban te je uspio prizemljiti gorući zrakoplov.
- Dogovorili su se da će u jednom trenu dok izvode figuru jedan od njih ići lijevo, a drugi desno. Ne znam iz kojeg su razloga obojica otišla desno - rekao je prijatelj pilota.
Istražitelji avionskih nesreća skupljaju dokaze koji će im pomoći rasvjetliti ovu nesreću. Prije sam dva tjedna na avio-mitingu kod Nuremberga avion je pao među publiku, a proplere je ubio ženu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • loki_cro 20.09.2010.

    ako idu jedan prema drugom a jedan ide lijevo a jedan desno, onda oboje idu u istu stranu...

  • Keksolino 20.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • pernica 20.09.2010.

    kako je ovaj uopće ostao živ????? velika hrabrost su ove avionske akrobacije- ja to ne bih ni u ludilu radila......svaka čast ovim hrabrim pilotima, ali evo šta se dogodi....tko je napravio krivu procjenu????? nije ni bitno- ovog više nema-

Komentiraj...
Vidi sve komentare