To je to što me zanima!

Sudarili se dva tramvaja i auto u Zagrebu: Ima ozlijeđenih ljudi

Dva tramvaja i automobil su se sudarili u petak oko 21 sat u Tratinskoj ulici u Zagrebu. U policiji kažu da ima ozlijeđenih osoba, ali se ne zna stanje ozljeda
Vidi originalni članak

Dva tramvaja i automobil  sudarili su se u petak oko 21 sat u Tratinskoj ulici u Zagrebu. U policiji kažu da ima ozlijeđenih ljudi, ali se ne zna težina ozljeda. Očevid je u tijeku. Zatvoren je tramvajski promet prema Ljubljanici. Linije 3, 9 i 12 voze preusmjereno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- U ovom trenutku mogu samo potvrditi da je došlo do sudara osobnog automobila i tramvaja linija 12 i 9 u Tratinskoj oko 21.10 sati. Prema prvim i trenutnim informacijama jedna je putnica ozlijeđena, a liječničku pomoć zatražio je i vozač tramvaja. Nezahvalno je klasificirati o kakvim se ozljedama radi, a više detalja bit će poznato nakon očevida koji je u tijeku, kaže Tomislav Jurić, glasnogovornik ZET-a.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prema izjavama svjedoka automobil se zaustavio na pruzi, a iza njega je stao tramvaj broj 9. Na devetku je onda naletio tramvaj broj 12 i devetku odgurao u auto, tvrde svjedoci. 

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU:

 

Idi na 24sata

Komentari 62

  • realista 7 02.09.2017.

    Lose gume na tramvaju

  • Fenix 02.09.2017.

    Tito je poceo proklinjati Zagreb i Zagrebcane !

  • Žuti 24 02.09.2017.

    To upravlja vozač tramvaja sa lažnom diplomom,takvih ima pun ZET.Prioritet je biti iz Hercegbosne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare