To je to što me zanima!

Sudarili se kamion, auto i autobus, dvoje ozlijeđenih

U prometnoj nesreći na autocesti A3 kod Kutine je lakše ozlijeđeno dvoje ljudi. Sudarili su se dva kamiona, autobus iz Beograda te automobil...
Vidi originalni članak

Na autocesti A3, Bregana - Zagreb - Lipovac, između Novske i Okučana u četvrtak su se oko 10.30 sudarili autobus iz Beograda, dva kamiona i automobil. Lakše je ozlijeđeno dvoje ljudi, vozač autobusa i putnica, koje su odvezli u bolnicu u Novu Gradišku. Po ostale putnike došao je drugi autobus. Kako doznajemo, vozač kamiona srpskih registarskih oznaka se zbog poledice i neprilagođene brzine okrenuo na cesti i udario u automobil slovenskih registracija. Zaustavili su se tako da se nije moglo proći. Na njih su naletjeli autobus iz Srbije, koji nije držao dovoljan razmak te kamion koji je autobus udario i odgurao. Vozač i putnica iz autobusa su lakše ozlijeđeni. Neposredno nakon te nesreće, vozač teretnjaka makedonskih oznaka prebrzo je vozio i udario u drugo teretno vozilo.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • walterbranisarajevo 11.02.2010.

    . ..Veljiki Brastveno-Jedinstveni\"Poljubac\"na autoputu-BRASTVA i JEDINSTVA. ..

  • teodora 11.02.2010.

    Ništa čudno.ja sam u nedjelju prošla auto putem od Županje do Zagreba. Manje je padalo nego danas ali ralice nigdje na vidiku sve do Zagreba. Vozači (ne svi već manjina ali ona bitna manjina sa jakim autima) su totalno u svom filmu,prže kao da je +30 a ne led i ugaženi snijeg na cesti. I upravo ta dionica gdje se zbila nesreća je i tad bila najgora.Nadam se da su svi dobro ipak prošli.

  • Sony Anderson 11.02.2010.

    jao samo se nadam da će sve biti u redu

Komentiraj...
Vidi sve komentare