To je to što me zanima!

Kombi pretjecao i naletio na skuter, poginula dva mladića

Na cesti Biograd-Benkovac, u blizini Jankolovice, poginula su dva mladića (21 i 27) iz Škabrnje. Kombi je vozila 49-godišnjakinja iz Benkovca pokušala je preteći autobus. Prešla je u suprotan trak i sudarila se s mladićima na skuteru
Vidi originalni članak

Dva mladića (21 i 27) iz Škabrnje poginula su na skuteru marke Gilera zadarskih registarskih oznaka u sudaru s kombijem  zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljala 49-godišnjakinja s područja Benkovca. 

Oko 5.45 u subotu ujutro vozačica koja se kretala u smjeru Zadra na cesti Biograd Benkovac, u blizini Jankolovice, pokušala je preteći autobus. Prešla je u suprotan trak i tamo se sudarila s dvojicom mladića na skuteru. 

Cesta je bila zatvorena od 6 do 9.30 sati, a policija nad vozačicom provodi istragu zbog sumnje u teško kazneno djelo. 

Idi na 24sata

Komentari 126

  • ovcaizbizovca 27.07.2014.

    Pretpostavljam da imenovana nije bila Hrvatski branitelj, oboljela od PTSP-a a imala je vozačku dozvolu. Ovo je komentar za one koji su jučer pljuvali Hrvatske branitelje i državu što im nije oduzela vozačke dozvole kao da samo oni izazivaju prometne nesreće sa smrtnim posljedicama.

  • loood 27.07.2014.

    krava jedna! zao deckiju i saucesce familijama!

  • realna 26.07.2014.

    Svi optužuju ženu zbog koje su izgubljena dva života, možda se vrli komentatori sjete kad sami sjednu za volan i dogodi im se da im se vozilo ispred njih vuče pa ga krenu preticati,da dobro pogledaju smiju li krenuti u preticanje bez ugrožavanja ostalih sudionika u prometu. Ne branim dotičnu,ali ljudi moji svatko tko je vozač barem je jednom imao riskantno preticanje. Zato tko je bez grijeha nek prvi baci kamen. A vozačica bez obzira na kaznu koju će dobiti imat će dva života na savjesti. Dečki počivajte u miru,a obiteljima sućut.

Komentiraj...
Vidi sve komentare