To je to što me zanima!

Sudarili se Opel i kombi: Majka je u autu vozila dijete (4), nije bilo vezano, lakše je ozlijeđeno

U prometnoj nesreći vozačica kombija (51) je teško ozlijeđena, dok je dijete(4) koje se nalazilo u Opelu i koje nije bilo u dječjoj sjedalici niti je bilo vezano lakše ozlijeđeno. Do sudara je došlo u Kusonjama
Vidi originalni članak

U srijedu 23. lipnja 2021. oko osam sati u mjestu Kusonje vozačica (33) koja je upravljala automobilom marke „Opel“, osječkih registarskih oznaka, vožnjom unaprijed uključivala se u promet iz dvorišta, a da se prethodno nije uvjerila da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu, niti je propustila sva vozila koja se kreću prometnom površinom na koju se uključuje.

Tom prilikom naišao je kombi marke „Volkswagen“, zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljala 51-godišnjakinja koja je izlaskom iz nepreglednog zavoja uočila kako se vozilo uključuje u promet te je pokušala izbjeći sudar, vozilom je djelomično prešla u suprotnu prometnu traku i udarila prednjim dijelom vozila u prednji desni dio „Opela“.

NOĆNA MORA SVAKOG RODITELJA Prestravljena majka na kameri gledala kako joj autistični sin trčkara po prometnoj cesti

U prometnoj nesreći 51-godišnja vozačica je teško ozlijeđena, dok je  njezino dijete starosti četiri godine koje se nalazilo kao putnik u „Opelu“ i koje nije bilo u dječjoj sjedalici niti je bilo vezano sigurnosnim pojasom lakše ozlijeđeno.

NAJVIŠE PREBRZE VOŽNJE Crni vikend na cestama: U prometu poginulo sedmero ljudi

Protiv 33-godišnjakinje koja nije ozlijeđena slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“ te izvješće zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a također slijedi i obavijest nadležnom Centru za socijalnu skrb radipoduzimanja mjera iz njihove nadležnosti – priopćili su u PU Požeško slavonskoj.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • toby 25.06.2021.

    Babe !!!

  • viklersky 24.06.2021.

    Dijete vezem u sjedalici dok idem do trgovine na 400 metara od kuce autom, sramota!

  • gogo gogo gogo 24.06.2021.

    sudarili se Opel i kombi a u kojem autu su bili majka i dijete?

Komentiraj...
Vidi sve komentare