To je to što me zanima!

Stravičan sudar kamiona i dva automobila, jedna osoba mrtva

Dva automobila i teretno vozilo sudarili su se u ponedjeljak u 7.55 sati na cesti D-2 između Novigrada Podravskog i Plavšinca. Jedna je osoba poginula
Vidi originalni članak

Dva automobila i kamion sudarili su se u ponedjeljak u 7.55 sati na cesti D-2 između Novigrada Podravskog i Plavšinca. Jedna je osoba poginula.

Od 8.25 sati za sav je promet zatvorena navedena dionica i vozi se obilazno Novigrad Podravski-Koprivnički Bregi-Glogovac i obrnuto.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 143

  • DjaniVogi 29.08.2016.

    Zaista, kada pomnije sagledamo, POLICIJA trenira strogoću na glupostima a nesavijesni vozači prave šou do bola ...

  • tri kralja 23.08.2016.

    Gosp.Miroslavu je pozlilo, vjerovatno srce, i zato je prešao na suprotni trak. Sućut obitelji!

  • Laj samo Laj 23.08.2016.

    Pa sta je vama vecini?vozaci kamjona su u vecini slucajeva dugogodisnji sudionici prometa i vecina ali veliki broj se pridrzavaju pravila,obaveznog odmora,ne alkoholiziranja,donekle pridrzavanja propisa i ogranicenja.to su profesionalci koji trecinu zivota provedu vozeci,jako je malo vozaca kamijona koji su skrivili nesrece(gledajuci statisticki,oko 10%)Pa ljudi,mozda je nekom pozlio,mozda je uletio u skare,mozda je pao cik na pod pa se tepih zapalio,mozda je netko jeo cips pa mu sol frknula u oko...ima puno sekundnih situacija gdje covjek pogrijesi i taj cas si preko crte pred kamionom.znam puno profi sofera i to su ljudi koji paze na druge jer vecinom njima nece biti nista u tim grdosijama a trenutak nepaznje moze nosit na dusi jako puno ljudi.znam po sebi kao mlađem,pilo se u autu sa ekipom,jeo se kebab u jednoj ruci u drugoj mob i vozilo sa koljenima i takvih sto razlicitih situacija,mogao sam napravit sranje i sebi i drugima,hvala bogu nisam a istina Bog razmislio sam i opametio se..nekaze ti instruktor na pocetku gledaj pazljivo,prati sve i drz obje ruke na volanu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare