To je to što me zanima!

Sudbina: Dječaci se upoznali na bazenu i otkrili da su braća

Noć nakon što su se upoznali, Isaac je majku pitao je li posvojen. Kada ga je pitala zašto to misli rekao je 'Mislim da sam našao brata'. Oboje su se rasplakali...
Vidi originalni članak

Dvojica dječaka, koji su se prošlog ljeta upoznali na bazenu, šokirali su se kada su otkrili da su zapravo braća. Isaac Noltin (12) i Dakotah Zimmer (13) primijetili su da su slični, a imali su i sličan hod. Dakotah je Issacu rekao kako zna da je prije imao brata, ali ga nikada nije upoznao. Posvojila ga je žena koja se zove Dawn. 

-  To je moja mama - odgovorio je Issac u šoku. 

Dawn Noltin svoju je priču ispričala u emisiji Today.com. Kazala je kako nije znala bi li Issacu rekla da je posvojen. Tjednima prije nego su se Issac i Dakotah upoznali, ispitivala je prijatelje i svojeg pastora kako će sinu reći o posvajanju. Znala je da mu to mora otkriti prije nego počne škola.

Obojica su krenuli u srednju školu u Washingtonu u državi Missouri. Noć nakon što su se upoznali,  Isaac je majku pitao je li posvojen. Kada ga je pitala zašto tako misli rekao je 'Mislim da sam našao brata'. Oboje su se rasplakali.

- Bio sam presretan što imam brata. Oduvijek sam ga želio - rekao je Issac.

Dawn Noltin upoznala je Isaacovu majku prije više godina na večeri sa svojim bivšim suprugom. Suprugov prijatelj pozvao ih je da upoznaju njegovu novu 16-godišnju djevojku i novorođenog sina. Djevojka je već imala jednogodišnjeg sina. 

Noltin je pristala  preuzeti brigu o Issacu, a nakon nekoliko mjeseci saznala je da je njegova majka ponovo trudna. Pitali su je želi li i zakonski posvojiti dječaka i nakon 18 mjeseci postao je njezin sin. Issacova i Dakotahova majka umrla je 2007., a otac godinu kasnije. Dakotah i njegova starija sestra Ashely živjeli su sa svojom bakom Debi Bay. 

- Iako se nisu poznavali više od desetljeća, izgleda kao da su odrasli zajedno. Kao da nikada ni nisu bili razdvojeni - rekla je Down Noltin. 


Idi na 24sata

Komentari 10

  • ćelavo 01.12.2012.

    što ti je život, a zna biti kompliciran, nema ništa lijepše od toga da imaš nekog svoga,brata ili sestru, a zato ga roditelji znaju uništiti, klinci, puno sreće u životu

  • ĐinoKostelec 01.12.2012.

    svašta

  • twiti_1 01.12.2012.

    krv nije voda

Komentiraj...
Vidi sve komentare