Obavijesti

News

Komentari 10

Sudbina: Dječaci se upoznali na bazenu i otkrili da su braća

Sudbina: Dječaci se upoznali na bazenu i otkrili da su braća
3

Noć nakon što su se upoznali, Isaac je majku pitao je li posvojen. Kada ga je pitala zašto to misli rekao je 'Mislim da sam našao brata'. Oboje su se rasplakali...

VIDEO

Dvojica dječaka, koji su se prošlog ljeta upoznali na bazenu, šokirali su se kada su otkrili da su zapravo braća. Isaac Noltin (12) i Dakotah Zimmer (13) primijetili su da su slični, a imali su i sličan hod. Dakotah je Issacu rekao kako zna da je prije imao brata, ali ga nikada nije upoznao. Posvojila ga je žena koja se zove Dawn. 

-  To je moja mama - odgovorio je Issac u šoku. 

Dawn Noltin svoju je priču ispričala u emisiji Today.com. Kazala je kako nije znala bi li Issacu rekla da je posvojen. Tjednima prije nego su se Issac i Dakotah upoznali, ispitivala je prijatelje i svojeg pastora kako će sinu reći o posvajanju. Znala je da mu to mora otkriti prije nego počne škola.

Obojica su krenuli u srednju školu u Washingtonu u državi Missouri. Noć nakon što su se upoznali,  Isaac je majku pitao je li posvojen. Kada ga je pitala zašto tako misli rekao je 'Mislim da sam našao brata'. Oboje su se rasplakali.

- Bio sam presretan što imam brata. Oduvijek sam ga želio - rekao je Issac.

Dawn Noltin upoznala je Isaacovu majku prije više godina na večeri sa svojim bivšim suprugom. Suprugov prijatelj pozvao ih je da upoznaju njegovu novu 16-godišnju djevojku i novorođenog sina. Djevojka je već imala jednogodišnjeg sina. 

Noltin je pristala  preuzeti brigu o Issacu, a nakon nekoliko mjeseci saznala je da je njegova majka ponovo trudna. Pitali su je želi li i zakonski posvojiti dječaka i nakon 18 mjeseci postao je njezin sin. Issacova i Dakotahova majka umrla je 2007., a otac godinu kasnije. Dakotah i njegova starija sestra Ashely živjeli su sa svojom bakom Debi Bay. 

- Iako se nisu poznavali više od desetljeća, izgleda kao da su odrasli zajedno. Kao da nikada ni nisu bili razdvojeni - rekla je Down Noltin. 


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena
Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...
TUŽNA OBLJETNICA

Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...

Tukli su me, odvodili na neko stajsko đubre da me zakolju, stavljali mi nož pod vrat pa opet tukli. Gubio sam svijest više puta a onda se probudio ostavljen u nekom dvorištu, ispričao je svojedobno Ivan Komšić...