To je to što me zanima!

Suđenje za pljačku pošte: Optuženik pao u nesvijest

SPLIT: Miri Cokariću, koji je drugooptuženi za pljačku 15 milijuna kuna iz središnje pošte, u četvrtak je pozlilo u sudnici. Suđenje je prekinuto
Vidi originalni članak

Miro Cokarić (56) je u četvrtak pao u nesvijest na suđenju za pljačku 15 milijuna kuna iz središnje pošte u Splitu. Na ročištu na Županijskom sudu u Splitu je obranu iznosio Boris Marušić (43), zaštitar iz pošte, koji je tvrdio da nije umiješan u pljačku. Cokarić, koji je kao drugooptuženi za pljačku sjedio na optuženičkoj klupi je odjednom zateturao i izgubio ravnotežu pa su ga čuvari položili na pod. Suđenje je prekinuto. Došla je Hitna i odvezla je Cokarića u bolnicu. Suđenje će se nastaviti u petak kada će obranu iznijeti Jozo Certa, bivši član HVIDRA-e u Kaštelima kojeg se tereti da je pljačkašima davao logističku pomoć.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • danijel_ck 14.01.2010.

    Treba zabraniti sve te HVIDRE, raznorazne zastitarske tvrtke, a ako postoje dokazi ove osuditi za par dana i ne trositi novce na sudenje na koje se vec sve zna. Ali malo je cudno kako su u vecinu pljacki umijesani HVIDRA, razvojaceni branitelji, policija, isnspektori i tko zna ko jo. Ali kad se pogleda kakvi kandidati prolaze na ljecnickima za policiju, kakva je obuka na policijskoj akademiji i kako su upali na obuku uopce ne cudi sto se te stvari dogadaju.

  • Kusirica 14.01.2010.

    Ali kad se kralo onda se nije padalo u nesvijet? Bilo smo zdravi kao dren!

  • SPRIMO68 14.01.2010.

    pa ova ekipa je mala beba, u odnosu na Protegu i ekipu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare