To je to što me zanima!

Šuker: Hrvatsku sljedeće godine očekuje oporavak

Za Milanovićevo predviđanje kako će ovogodišnji deficit dostići gotovo 20 milijardi kuna ministar je ustvrdio da je smiješno i kako rebalans ne kasni
Vidi originalni članak

Ministar financija Ivan Šuker opovrgnuo je tvrdnje šefa SDP-a Zorana Milanovića da rebalans proračuna kasni. Objasnio je kako se rebalans donosi 'kada se ne mogu izvršavati obveze, a to do sada nije bio slučaj naprosto zato što su sve obveze iz proračuna isplaćene'.
- Nisam ja kriv što su u SDP-u naučili luftati pa imaju ferije po tri mjeseca - rekao je Šuker na konferenciju za novinare koju je sazvao u Crikvenici gdje ima vikendicu. Za Milanovićevo predviđanje kako će ovogodišnji deficit dostići gotovo 20 milijardi kuna ustvrdio je da je smiješno, a neistinom je nazvao i Milanovićevu izjavu da sve zemlje u okruženju napreduju, a Hrvatska ne.
- Hrvatsku sljedeće godine očekuje gospodarski oporavak - zaključio je ministar, prenosi Jutarnji list.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • CHUPACHABRA 14.08.2010.

    Oporavak oporavak.........ima oporavka dok si u kreditu,postoji kriza,izaci cemo iz krize,i to je istina...ovo sto mnogi govore namjerno destabiliziraju vladu,omalovazavaju hdz kao stranku.a to namjerno rade bivsi udbasi petokolonasi koji su 1990godine posto poto pokusavali da se ne stvori hrvatska drzava.pa sto sad premijerku svi ne podrze kada zeli u najtezim trenucima da se izvucemo bez najostrijih mjera.ova podmetanja vladi su opasna i ruse ustavni poredak.treba napraviti popis ko hoce neka ostane i radi u hrvatskoj ko nece neka iz nje bjezi koliko ga noge nose,kakva je takva je al to je moja domovina.bolje u mojoj domovini biti gladan nego u tudjoj sluga.

  • barkley 14.08.2010.

    laže ka pas

  • biberlady 14.08.2010.

    nadam se od vas

Komentiraj...
Vidi sve komentare