To je to što me zanima!

Šuker i Maras se posvađali u eteru, voditelj ih je smirivao

Maras je tvrdio da je ova Vlada puno učinila i okrenula trendove ka pozitivi, dok je Šuker tvrdio da Vlada u tri i pol godine nije provela ni jednu strukturnu reformu
Vidi originalni članak

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras i HDZ-ov saborski zastupnik Ivan Šuker sukobili su se na radiju oko procjena Europske komisije koje prognoziraju izlazak Hrvatske iz recesije uz minimalan rast BDP-a. 

U emisiji U mreži prvog na Hrvatskom radiju atmosfera je nalikovala svađi. Maras je tvrdio da je ova Vlada puno učinila i okrenula trendove ka pozitivi, dok je Šuker tvrdio da Vlada u tri i pol godine nije provela ni jednu strukturnu reformu te da je propustila povući novac iz europskih fondova. 

Jurica Galoić/Pixsell

Optužio je Vladu i da je uzela novac lokalnim zajednicama i dječjim vrtićima - da bi njime platila političke bodove. 

- Hrvatski građani nemaju vremena za prodavanje magle. Hrvatska treba iskoristiti prednosti koje ima kako bi bila jedna od najprosperitetnijih u EU - rekao je Šuker.

Idi na 24sata

Komentari 366

  • black metAll 07.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • BROCO 07.05.2015.

    Kakav ministar boze nas sakloni ko nam vodi drzavu fali mu Jakovina koji je napravio gubitak u svojoj poljoprivrednoj apoteci od skoro 1 mil kuna pa koga on moze vodit , ovaj nigdje nije radio Bajuk , Opačić Grčić , Vrdoljak , Milanović ma svi nitko nije radio dana u realnom sektoru pa sto oni znaju sto je to .

  • Kakma 07.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare