To je to što me zanima!

Sukob dvoje mladih? U bolnicu stigla djevojka s ranom od noža

Djevojka ima ranu od noža no zasad nema službene informacije kako je do ozljeđivanja došlo odnosno u policiji tek utvrđuju je li riječ o ubodu nožem ili samoozljeđivanju...
Vidi originalni članak

U samom središtu Sinja nedaleko od crkve, Sinjane je rano ujutro dočekao policijski kombi parkiran ispred apartmana kojega su, kako doznajemo, na dva dana unajmili mladić i djevojka. Što se među njima točno dogodilo ne zna se, ali u utorak ujutro bili su glavna tema ćakula po okolnim kafićima. Činjenica jest, o čemu je izvjestila i PU splitsko-dalmatinska, da je 24-godišnjakinja oko 4.15 sati primljena na Hitnu u Sinju s ubodnom ranom noža.

No kako je zadobila ozljedu u predjelu abdomena, nije poznato. U policiji tek utvrđuju je li riječ o ubodu nožem od strane druge osobe ili samoozljeđivanju, a o svemu je obavješteno i nadležno državno odvjetništvo.

Djevojka je trenutačno u splitskoj bolnici, zadržana je na liječenju jer je riječ o teškoj tjelesnoj ozljedi, no prema posljednjim informacijama koje imamo, nije životno ugrožena.

- Prošao sam ovuda na posao oko pet sati, policijski kombi je već bio ispred. A to se odigralo u apartmanu iznad kafića, no nitko ne zna što se točno dogodilo. Znamo da je riječ o dvoje mladih koji su i ranije živjeli zajedno kao podstanari i da je među njima ranije znalo biti sukoba. Koliko je njihov odnos nekad bio dramatičan govori i to da im je gazda stana u kojem su živjeli odbio produžiti najam – kažu nam mještani Sinja.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • EmilCandor 26.11.2019.

    Dragi roditelji, razgovarajte sa svojim sinovima. Utuvite im u glavu da se na djevojke i žene ne nasrće noževima, hladnim niti vatrenim oružjem. Oni djevojke i žene trebaju štiti od svake ugroze. Oni osobno nikad im ne smiju ugrožavati sigurnost i biti životna prijetnja.

  • Dr.Gonzo. 26.11.2019.

    Malo se cura igrala sa "sabljama".

Komentiraj...
Vidi sve komentare