To je to što me zanima!

Sukob na Viru: Mladić (27) iz Turske ga nožem ubo u leđa

Sumnja se kako je 27-godišnji strani državljanin nakon saznanja da je policija započela kriminalističko istraživanje napustio područje Vira i zadarske županije, kažu u policiji. Dodaju da su ga ubrzo uhvatili
Vidi originalni članak

Tek se dolaskom u Opću bolnicu u Zadru saznalo da je netko pokušao ubiti 29-godišnjaka na Viru. On je u nedjelju rano ujutro došao po medicinsku pomoć s ubodnom ranom na leđima. Na svu sreću, samo je lakše ozljeđen. Preklopnim nožem pokušao ga je ubiti dvije godine mlađi Turčin s njemačkom adresom.

- Naime, 27-godišnjaka se sumnjiči da je 28. lipnja oko jedan sat u ugostiteljskom objektu na Viru, nakon kraćeg verbalnog i fizičkog sukoba nožem ozlijedio 29-godišnjaka, tako da mu je preklopnim nožem dužine 20 centimetara dužine oštrice 8,5 centimetara, zadao ubod u predjelu leđa. Ozlijeđenom je u nedjelju u ranojutarnjim satima pružena liječnička pomoć u Općoj bolnici Zadar, gdje su mu konstatirane lakše tjelesne ozljeda te je zadržan na daljnjem liječenju - kaže Ivana Grbin, policijska glasnogovornica.
Potvrdila je i da je policija saznala za pokušaj ubojstva iz OB Zadar. 
- Sumnja se kako je 27-godišnji strani državljanin nakon saznanja da je policija započela kriminalističko istraživanje napustio područje Vira i zadarske županije. Međutim, policijski službenici ove policijske uprave u suradnji s policijskim službenicima Ličko-senjske policijske uprave zatekli su ga jučer poslijepodne u 16,10 sati na autocesti A1 na području Like, dok je osobnim vozilom njemačkih nacionalnih oznaka
napuštao područje Republike Hrvatske - dodaje Grbin. Policajci su ga uhitili i priveli u prostorije zadarske policije na kriminalističko istraživanje.

- Uz kaznenu prijavu zbog kaznenog djela ubojstva u pokušaju, 27-godišnji državljanin Turske je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske - dodaje Grbin.

Foto: Ilustracija

Idi na 24sata

Komentari 32

  • sexy_trubadur 30.06.2020.

    sta ce njemu ta nozina u kratkim gacicama ??? da cisti krompire ,,jel?

  • ZEHA 29.06.2020.

    Covijek zivi u Njemackoj

  • ajetodoo 29.06.2020.

    Tko je Turčinu dozvolio da dođe na Vir?

Komentiraj...
Vidi sve komentare