To je to što me zanima!

Priznao ubojstvo: Migranta upucao u glavu kod Trebinja

Navodno je pušku, te kada je ušao u kuću zatekao je deset migranata. Oni su mu pokušali oteti pušku te je u naguravanju puška opalila i jedan migrant je poginuo
Vidi originalni članak

Jedan migrant je ubijen iz vatrenog oružja u subotu 5. listopada na području Bileće u istočnoj Hercegovini, a policiji je u utorak ujutro zločin prijavio lokalni mještanin koji ga je i počinio, izvijestili su iz Državnog odvjetništva u Trebinju.

Po navodima glasnogovornika Državnog odvjetništva Srđana Vukanovića, 49-godišnji M. Č. je u selu Todorićima u jutarnjim satima nazvao Policijsku upravu u Bileći i prijavio slučaj ubojstva. Pojasnio je kako je migrant ubijen iz puške "M46". Tijelo ubijenog migranta sakrio je u obližnju jamu. 

Lokalni mediji u BiH su objavili kako je 49-godišnjak primijetio razvaljena vrata na seoskoj kući dok je čuvao stado. 

Po istim navodima uzeo je pušku, te kada je ušao u kuću zatekao je deset migranata. Oni su mu pokušali oteti pušku te je u naguravanju puška opalila i jedan migrant je poginuo na licu mjesta.

Neslužbeno se tvrdi kako se ubojstvo dogodilo u subotu 5. listopada u večernjim satima.

Idi na 24sata

Komentari 181

  • amun6 09.10.2019.

    Ja mislim da im je trebao dati ključeve kuće, popraviti vrata, blagoslovit ih i vratiti se na cestu. bili bi to pravo gostoprimstvo i humanost kakva se očekuje od blakanskog stanovništva. Naravno ne mislim ozbiljno. I zato mi trebamo "Orbana" za predsjednika nekoga tko ima dovoljno arogancije i nije ga briga kaj drugi misle i vele. ovlasti predsjednika su ograničene ali dovoljne za zaštitu granice.

  • 09.10.2019.

    To nije ubojstvo.

  • banirana 09.10.2019.

    Prije će deva proći kroz iglene ušice nego novinar u raj - ah ti prljavi novinarski naslovi - čovjek nije ubio migranta kod Trebinja - nego u svojoj kući branio sebe i svoju kuću

Komentiraj...
Vidi sve komentare