To je to što me zanima!

Sukob: "Tata je postao ubojica jer je branio svoju djecu..."

Tijekom međusobnog fizičkog razračunavanja unutar članova dvije obitelji i pucnjave ubijen je Đerđ C. (53), dok se za ubojstvo sumnjiči njegov brat Simon C. (68). Zbog sukoba među braćom je i ranije navraćala policija
Vidi originalni članak

Tata mi je postao ubojica jer je branio svoju djecu. Danas sam trebala slaviti rođendan djeteta, a tata mi je u zatvoru jer je ubio brata, u suzama priča Lošinjanka (40).

Riječka policija je u četvrtak kratko izvijestila da je u srijedu oko 23 sata u Malom Lošinju narušen javni red i mir te da je u pucnjavi jedna osoba ozlijeđena.

- Riječ je o 53-godišnjem hrvatskom državljaninu koji je preminuo tijekom pružanja liječničke pomoći - rekli su u policiji.

Jedna osoba je uhićena. Neslužbeno doznajemo da je tijekom međusobnog fizičkog razračunavanja unutar članova dvije obitelji i pucnjave ubijen Đerđ C. (53), dok se za ubojstvo sumnjiči njegov brat Simon C. (68). Zbog sukoba među braćom je i ranije navraćala policija. Ubijeni Đerđ i njegova dva sina navodno su sinoć došli na bratovu terasu.

- Napali su moju braću. Moj brat Franjo dobio je stolicu u glavi, pa je morao na šivanje. U sukob se umiješala i rodbina - kaže kći osumnjičenog. Naguravalo se, a “letjele” su šake i stolice.

- Tata je htio spriječiti sukob. Uplašio se i uzeo pištolj da njih zaplaši te zapucao. Ubio je brata Đerđa. Nakon pucnjave umiješao se i treći brat te umalo još netko nije poginuo. Tata je i lani prijavljivao njihove prijetnje, pa i prije dva tjedna - drhtavim glasom priča Lošinjanka.

Pucnjava i ubojstvo šokirali su Mali Lošinj.

- Jako je ružno ovo što se događa. Šteti to i turizmu - kaže nam jedna Slavonka, sezonska konobarica u restoranu nedaleko od poprišta sukoba.     

Idi na 24sata

Komentari 140

  • vekizveki 05.08.2017.

    To šteti turizmu???

  • max2017 04.08.2017.

    ovo domicilno stanovništvo u prvi red do more ,a mirni ljudi.......

  • zeki022 04.08.2017.

    oces vaniliju il cokoladu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare