To je to što me zanima!

Sukob u narodnjačkom klubu: Pucao na zaštitara i pobjegao

Prema izjavama očevidaca, mlađi je muškarac pokušao ući u lokal, no zaštitar na ulazu nije ga pustio. Udaljio se, a onda se vratio s pištoljem i zapucao
Vidi originalni članak

Muškarac (45) ozlijeđen je u pucnjavi koja je u petak oko 23.30 sati izbila na ulazu u jedan ugostiteljski objekt u središtu Slavonskog Broda.

Mladić (26) je u petak navečer, unatoč protivljenju zaštitara (45), pokušao ući u noćni klub u Starčevićevoj ulici u samom središtu Slavonskog Broda. Kako ga zaštitar nije pustio mladić se s njim posvađao, a potom se udaljio od lokala. No ubrzo vratio s pištoljem u ruci i u smjeru 45-godišnjaka ispalio nekoliko hitaca, a onda pobjegao. 

Ozlijeđeni zaštitar prevezen je u slavonskobrodsku Opću bolnicu i život mu nije ugrožen. Neslužbeno doznajemo da mu je u pucnjavi prostrijeljena noga. 

- S obzirom da je nakon pucnjave 26-godišnjak pobjegao policija traga za njim - izjavio je policijski službenik za odnose s javnošću PU brodsko-posavske Antun Jakobović

Preplašeni posjetitelji lokala i očevici zbog pištolja kojim je mladić mlatarao i iz kojeg je pucao nisu se usudili spriječiti njegov bijeg sa mjesta događaja.

Idi na 24sata

Komentari 148

  • pewpewkv1s 22.06.2015.

    Uopće me nije strah ovakvih događaja s obzirom da ne izlazim u takve "rupe".

  • Audi031 22.06.2015.

    Nisu krive cajke, ni klub, ni bilo koja glazba... kriva je samo ljudska neodgojena stoka koja si previše umišlja i dopušta..

  • domis 20.06.2015.

    Treba zakonom donjeti da svaki napad na policajca, zaštitara itd. ide se na robiju minimalno 20 god. pa da vidiš dali bi bile tolike pljačke i napadi na te ljude koji rade samo svoj posao za minimalac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare