To je to što me zanima!

Sukob u SDP-u: Berin frendić tuži Ranka Ostojića za klevetu

Neslužbeno doznajemo da je razlog tužbe sukob Ostojića i Pandeka iz vremena kampanje za predsjednika SDP-a. Tijekom tribine Ostojić se verbalno sukobio s Pandekom nazvavši ga donatorom Milana Bandića
Vidi originalni članak

Saborsko mandatno imunitetno povjerenstvo dobilo je zahtjev za skidanje imuniteta Ranku Ostojiću zbog kaznene prijave za klevetu. Prijavu je dignuo nitko drugi do njegov stranački kolega Dražen Pandeka, potpredsjednik SDP-a Zagreb. Pandeka je inače dio Bernardićeve struje, iznimno blizak s aktualnim vodstvom stranke, no kako doznajemo iz izvora bliskog Bernardiću, taj potez razljutio je i njega.

- Davor mu je rekao da to ne radi, ali Pandeka ga nije slušao – kratko nam je u četvrtak rekao bliski suradnik predsjednika SDP-a.

Neslužbeno doznajemo da je razlog tužbe, tj. kaznene prijave sukob Ostojića i Pandeka iz vremena kampanje za predsjednika SDP-a. Tijekom tribine u Sesvetama Ranko Ostojić se verbalno sukobio s Pandekom nazvavši ga donatorom Milana Bandića. Ranko Ostojić je kratko rekao da mu ovo nije prvi put.

- Šteta što je praksa Sabora takva pa neću biti u prilici dokazati istinu koju navodni stranački drug smatra klevetom – kaže Ostojić.     

Idi na 24sata

Komentari 62

  • jozabroz 18.02.2017.

    haha,i mene bi "jako brinulo" jedno ovakvo sudenje uz to da dobim provizijicu za"neke poslice")))))))))mogli bi me tuzit i utuzivat cjeli zivot a meni bi ostalo vise nego sta bi vi dobili utuzivanjem))))i kupovao bi si kojekakva zemljista i trazio "ulagaca" u turizam..))))

  • intellectus 17.02.2017.

    Je li sdp ikada bio ljevica, da li će ikada biti?

  • grandtheft 17.02.2017.

    **ebe mi se zato! Glasam za HDZ ili SDP i to je to..

Komentiraj...
Vidi sve komentare