To je to što me zanima!

Sukob u Splitu: Jedan Britanac stigao na hitnu sa slomljenim nosom, drugi s ubodnom ranom

Sukob se dogodio sinoć oko 22,45 sati u Milićevoj ulici. Potuklo se više ljudi, a dvojici Britanaca je pomoć pružena u KBC Split gdje je utvrđeno da je jedan lakše ozlijeđen, a drugi teže...
Vidi originalni članak

Dvojica Britanaca ozlijeđena su u tučnjavi u središtu Splita u četvrtak navečer, liječnička pomoć pružena im je u splitskom KBC-u, policija je obavila očevid, a u tijeku je kriminalističko istraživanje, doznaje se u policiji u petak. 

Sukob se dogodio sinoć oko 22,45 sati u Milićevoj ulici gdje se fizički sukobilo više osoba. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Liječnička pomoć pružena je dvojici britanskih državljana u u splitkom KBC-u te je utvrđeno da je jedan od njih dobio tešku tjelesnu ozljedu, frakturu nosne kosti, a  drugi lakšu ozljedu, ubod oštrim predmetom," rekao je policijski dužnosnik za odnose s javnošću Jerko Kurevija.

Kako smo doznali sinoć, medicinska sestra je strancu zavila ranu iz koje je šikljala krv, a nešto kasnije ga je u bolnicu odvezla Hitna pomoć. Nakon što su pozvali Hitnu, čekali su je nešto više od pola sata, a stranci su u panici trčali centrom Splita i vikali: "Doktor, doktor!". Potom je stigla i policija koja je blokirala cijelu ulicu, na negodovanje stanara koji nisu mogli do svojih domova, jer je policija morala obaviti očevid.

POLICIJA BLOKIRALA ULICU Tučnjava u centru Splita: Potukli se stranci, dva Britanca u bolnici

Kriminalističko istraživanje u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • 31.07.2020.

    Divlja Dalmacija puštena s lanca.

  • bubleha 31.07.2020.

    Englezi su divlji.

  • DeGogi 31.07.2020.

    Kod svih Britanaca je to sasvim normalno od 1,0 promila alkohola u krvi. A takvih je puno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare