To je to što me zanima!

Ubio šogoricu jer nakon smrti supruga nije iselila iz kuće?

U obiteljskoj kući u Sukošanu na podu našli su tijelo mrtve žene s ozljedama glave. Policija ne želi govoriti o detaljima i zasad se sumnja da je ubijena
Vidi originalni članak

U obiteljskoj kući u Sukošanu u nedjelju oko 13 sati na podu našli su tijelo Zorice Z. (78) s ozljedama glave. Policija ne želi govoriti o detaljima, ali sumnja se da je ubijena. Na mjestu je bio i sudac istrage koji je rekao da su izuzeli sve tragove i izdali nalog za obdukciju nakon čega će znati točan uzrok smrti. 

Doznajemo kako je policija na obavijesni razgovor privela muškarca (71) s područja Sukošana, no u policijskoj upravi nisu mogli potvrditi je li osumnjičen za smrt žene.

Susjedi su nam ispričali kako je starica imala nesuglasica s bratom svojeg pokojnog nevjenčanog supruga i to zbog nasljedstva.

- Ubijena je bila nevjenčana supruga moga pokojnog strica, a čuo sam da ju je ubio drugi stric koji se sporio s njom oko toga ima li ona pravo biti u kući jer je s njegovim bratom kratko živjela - rekao je za Večernji list nećak osumnjičenog.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • kiko1 18.04.2011.

    78 godina i 71 godinu stari? Kod nas se takvima kaže: uzmite krunicu i Bogu se pomolite...

  • 18.04.2011.

    Prvo ulovit zeca pa ga skuhati!

  • 20bucks 17.04.2011.

    Ne vidim razloga zašto se uzbuđujete oko moga komentara. Niti sam ikoga vrijeđao, niti sam psovao a niti mi je bila namjera umanjiti tragediju koja je zadesila nesretnu gospođu. Poanta je samo u naslovu. Ali to je pak problem nedostatka riječi u hrvatskom jeziku pa je arogancija usmjerena k tome.

Komentiraj...
Vidi sve komentare