To je to što me zanima!

Sumanuta vožnja na A1: Auto i kombi se prestizali, naglo kočili

Osobni automobil je iz nekog razloga naglo skrenuo u lijevu traku ispred kombija. Zatim se nakon nekoliko sekundi vratio u desnu traku. Kombi je nastavio voziti u lijevoj, sustigao je automobil i naglo skrenuo u desnu
Vidi originalni članak

Na Facebook stranici "Prometne zgode i nezgode" u nedjelju je objavljen video snimljen dan ranije na autocesti A1 kod Posedarja, a na kojem se vidi kako se kombi i osobni automobil naočigled međusobno pokušavaju izgurati s kolnika. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osobni automobil je iz nekog razloga naglo skrenuo u lijevu traku ispred kombija. Zatim se nakon nekoliko sekundi vratio u desnu traku. Kombi je nastavio voziti u lijevoj, sustigao je automobil i naglo skrenuo u desnu traku. 

'Nadmudrivanje', kako i stoji u opisu videa na stranici, nastavilo se. Osobni automobil uključio se u lijevu traku ispred kombija i naglo zakočio, pa je zakočio i kombi. Neko vrijeme su se zatim vozili jedan pokraj drugoga, a novih incidenata tijekom snimke nije bilo. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Idi na 24sata

Komentari 164

  • dariokr0305 28.08.2019.

    ništa novo. Svakidašnja pojava na zagrebačkoj obilaznici i zagrebačkim ulicama. Čak se idem kladit da su i ovo glupi purgeri napravili.

  • 27.08.2019.

    Šteta što nema kamera duž cijelog autoputa, pa da ih na prvom mogućem izlazu dočekaju patrole i školuju ih na način da im ovako nešto više nikad nebi palo na pamet, čak i ako bi si nakon "školovanja" mogli priuštiti kupiti auto.

  • UNPROFOR 27.08.2019.

    130 je dozvoljena brzina na AC . Radar tolerira 10 km znaći 140 . Diferenca radara 3% znaći 144 km/h. Ima li brži makneš se mu , nema , voziš po preticajnoj , dok ne dođe brži od pozadi . Ovdje je oćito došao BMW i ovaj guzonja sa kombijem , se je trebao skloniti , a ne da još ugrožava druge sa izguravanjem sa ceste !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare