To je to što me zanima!

Šumara pretukli na smrt: Našli su i pritvorili dvojicu napadača

Velika Jasenovača: Dvojac je upao u kuću Stjepana Bukovca (63) u želji da mu ukradu naftu. Pretukli su ga zidarskom 'fanglom' po glavi. Umro je 19 dana kasnije
Vidi originalni članak

Policija je pronašla dva muškarca s područja Grubišnog Polja, starih 32 i 30 godina na koje sumnjaju da su 4. studenog u Velikoj Jasenovači, nešto iza 22 sata isprebijali Stjepana Bukovca (63). On je preminuo 19 dana kasnije uslijed teških ozljeda glave. 

Dvojac došao maskiran u pomoćnu prostoriju u produžetku kuće u kojoj je nesretni umirovljeni šumarski poslovođa živio sam i pokušali su mu ukrasti naftu. No, lavež psa je probudio Bukovca koji je s baterijom u ruci ušao u prostoriju gdje ga je osumnjičeni dvojac napao i po svemu sudeći, izudarao zidarskom 'fanglom' po glavi. Iako je uspio pobjeći napadačima u kuću i, ne gubeći svijest, telefonom zatražiti od susjeda da nazove policiju i Hitnu, ozljede su bile tako teške da je unatoč hitnoj operaciji nesretni šumar preminuo 23. studenog u bjelovarskoj Općoj bolnici. 

Napadači su, kako navode iz policije, predani pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava zbog pokušaja krađe i nanošenja teških ozljeda sa smrtnom posljedicom predana općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru. 

Županijski sud u Bjelovaru obojici je odredio jednomjesečni istražni pritvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. Neslužbeno doznajemo da su oni od ranije evidentirani kao počinitelji kaznenih djela.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • JosipJoco 04.12.2012.

    gospodo novinari velika jasnovača a ne jasenovača

  • Gemmini 04.12.2012.

    Znači ubiješ čovjeka na mrtvo živo i to nije ubistvo , nego samo nanošenje težkih rana . Kolko brzo mora čovik krepat , da bi to bilo umorstvo iz koristoljublja ? Kolko 1sat, 1dan, 7 dana , mjesec dana , kolko PVLMM kaznenom zakonu !

  • 5252468 03.12.2012.

    bogme kak je poočelo nebuš smel van na dvor, neki dan u sred bjela dana mom susjedu ukrali veču kolićinu novac, a kaj reći čuvajmo se ,kriminal je u porastu svaki dan sve više

Komentiraj...
Vidi sve komentare