To je to što me zanima!

Sumnjiče ga za ubojstvo, a iz zatvora piše poruke po 'Fejsu'

Matiju Marčeca sumnjiče za ubojstvo u Čakovcu te je u pritvoru u Varaždinu, a na njegovom Facebook profilu nedavno su osvanule poruke. Ne zna se da li ih on piše
Vidi originalni članak

Matija Marčec trenutačno je u pritvoru u Varaždinu zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, a u utorak oko 20 sati je na svom Facebook profilu napisao kako mu je u zatvoru 'prevruće te se ne može ni spavati ondje', javlja e-Međimurje. Marčec je u pritvoru jer je na smrt premlatio Tomislava Pergara ispred tadašnjeg narodnjačkog kluba Guru u Čakovcu. 

Ne zna se koristi li se Marčec svojim profilom ili ga koristi netko drugi umjesto njega. U četvrtak je na istom profilu osvanula i poruka kako 'zbog nastalih okolnosti ne može nikom odgovarati na poruke te se sa svima čuje nakon što će ponovno moći biti na Facebooku'. Policajci su komentirali kako nema šanse da pritvorenik ima pravo koristiti se mobitelom, a iz varaždinskog zatvora nisu komentirali slučaj.

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 27

  • pravda je spora 28.08.2011.

    pa zatvorenici kukaju da im je loše u zatvoru. sad zamislite što sve imaju sanader i ovi malo jači lopovi. to je hotel sa 6 zvjezdica a ne zatvor.

  • seronja 27.08.2011.

    mučko đubre! nek ostane tamo zauvijek...nek mu daju i fejs, da vidi šta normalni mladi ljudi rade, izlaze van i zabavljaju se, neka pati kad vidi šta sve prolazi pored njega,ubojica!

  • gaga99 27.08.2011.

    ne, nije oboje ispravno. prestala bih pilati nakon prvog komentara da ti ne odgovaras i ne ispitujes :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare