To je to što me zanima!

Super djedica! Ima 82 godine, a vitalan je i jak kao da ima 20

Stolac: Nakif Ćerić se i u 82. godini može penjati po stupu bez pomoći nogu te bez problema radi razne akrobacije. Cijeli život bavio se sportom. Trenirao je gimnastiku
Vidi originalni članak

Sve je stvar koncentracije. Ako si jak u glavi, možeš napraviti što god poželiš, objašnjava nam, viseći s prometnog znaka, Nakif Ćerić Naka (81) iz Stoca u Hercegovini.

U tom gradu on je prava legenda, koja godinama zadivljuje prolaznike raznim akrobacijama. Bez problema se može rukama uhvatiti za prometni zrak i tijelo ispraviti u vodoravan položaj. Mještani ga promatraju u čuđenju, ali njemu je sve to normalno.

- Treba biti izdržljiv i snažan, a ja sam od malih nogu morao biti i jedno i drugo. Rodio sam se 1931. godine, prošao golgotu Drugog svjetskog rata i nakon toga se prijavio u Legiju stranaca. Postao sam gibak jer sam se stalno bavio gimnastikom - kaže Nakif i otkriva tajnu svoje mladolikosti.

- Živio sam s lijepim Njemicama, Švicarkama, Francuskinjama... To je razlog moje vitalnosti - priča s osmijehom dok se penje na željeznu konstrukciju poput mladića. 

Idi na 24sata

Komentari 86

  • AleksaMitić 06.08.2012.

    Ili je on deda od Chucka Norrisa ili ga momentalno stavljajte na doping test!

  • FomaFoma 01.08.2012.

    ocito da je imao naporan zivot, moj tata je 72god i cijeli je zivot na poljoprivredi uz krvavi rad i sav je iscrpljen, a ovaj nije teze od zlice digo

  • lakomislena 31.07.2012.

    djed je super

Komentiraj...
Vidi sve komentare