To je to što me zanima!

Super mama: Djevojka ima 23 godine i šestero djece

Šestero djece Melinde S. nema istoga oca, troje ih je od Michaela (24), a troje od Dennisa (26). Melinda, djeca i Michael žive kod bake i djeda
Vidi originalni članak

Melinda S. (23) najmlađa je majka u Njemačkoj s najviše djece. Do svoje 23 godine Melinda je rodila njih šestero. Brine se o Katharini (6), Alexandri (5), Leanderu (4), Michaelu (3), Fyjodoru (2) i šestomjesečnoj Efifeleni. Za njemački Bild otkrila je kako je prvi put zatrudnjela sa 16 godina.
- Bila sam tinejdžerica kad sam ostala trudna i onda je jednostavno krenulo - šali se Melinda. Nakon svakog poroda Melinda bi pila kontracepcijske pilule, no vrlo brzo bi odustala od toga. Djeca nisu od istog oca. Troje njih su od Michaela (24), a ostalo troje od Dennisa (26). Melinda trenutno živi kod bake i djeda sa Michaelom. Žive od 1080 eura dječjeg doplatka i 366 eura pomoći. Melinda kaže kako ne namjerava više imati djece, dosta joj je njih šest. Melinda će se u budućnosti sterilizirati kako bi bila sigurna da neće zatrudnjeti.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • katastofix 28.01.2010.

    čitala sam o njoj...sa 16 je dobila trojke...jadna ona i djeca..al eto..na djeci se vidi da su obučena i zdrava bar to..

  • meemee 24.01.2010.

    A slatka su djecica :) Nadam se da ce se zbilja sterilizirat, a ne k\'o Hanca sto je pricala nakon 16.og da bude, pa opet radjaj i radjaj....

  • Lady Taky 21.01.2010.

    @tina18 bas to htjedoh napisat!svaku tvoju riječ potpisujem!

Komentiraj...
Vidi sve komentare