To je to što me zanima!

Suprug ih je ulovio u krevetu: Nastavnica spavala s učenikom

Na njezinom mobitelu su istražitelji pronašli njezine golišave fotografije koje je slala učeniku. Učiteljica koja je radila u kršćanskoj školi u američkom Springfieldu je u međuvremenu dobila otkaz
Vidi originalni članak

Andrea Nicole B. (29) je predavala engleski u kršćanskoj školi u američkom Springfieldu. Uhićena je u petak jer se godinu dana seksala s učenikom (15).

Uhićena je u kuću u kojoj živi sa suprugom, mačkom i psom. Policija je izvijestila kako se učiteljica redovito seksala s učenikom još 2016. godine te da mu je davala alkohol i marihuanu.

Na njezinom mobitelu su istražitelji pronašli njezine golišave fotografije koje je slala učeniku. No 5. prosinca ju je njezin suprug uhvatio u krevetu s učenikom.

Osim toga, otac učenika dobio je anonimni mail u kojem ga se pita da li zna da se Andrea seksa s njegovim sinom, a u mailu su bile priložene i fotografije para u krevetu.

Andrea je u međuvremenu dobila otkaz. 

Idi na 24sata

Komentari 138

  • kara marko 22.12.2017.

    Zašto se muški pedofili tako ne razvlače po portalima.

  • istri 22.12.2017.

    dobro sto su losega napravili,? voditi ljubav ako su oba slozna sto ima ljepsega, njoi ljepo sto je mladzi njemu isto toliko sa iskusnom.stvarno je zaostalo tako sto kaznjavati pa nista Niko na silu nije napravijo.

  • IvicaStimac 22.12.2017.

    Zanimljivo da se ne sjećam u medijima ni jednog slučaja da je nastavnik 'podučavao' učenicu...... Toga nema ili je to pod normalno ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare