To je to što me zanima!

Suprug je stajao iznad Jelene i gledao kako se ona guši u blatu

Još se ne zna kojim je predmetom Jelena ubijena, ali se zna da je na glavi imala devet ozljeda i sve ih je zadobila dok je bila živa. Prilikom jednog udarca u mozak joj se utisnuo dio lubanje
Vidi originalni članak

Jelena Krsmanović Marjanović (33) prema zadnjim podacima ubijena je u kanalu u Borči. Grčevito se borila za život, a Alo piše da su monstrumi odgovorni za njezinu smrt gledali kako se ona guši. Sumnja se da ju je ubojica izudarao tupim predmetom, a onda je bacio u kanal pun blata i vode.

U dušniku pronašli grančicu

Sumnja se da se borila da izađe iz vode i dođe do zraka, ali se najmanje dva do tri puta nagutala vode. Tada je udahnula i grančicu koja je nađena u njezinom dušniku.

Suprugu su u ubojstvu pomogli članovi obitelji?

Istražitelji su našli dokaze na odjeći Zorana Marjanovića koji pokazuju da je on bio na mjestu ubojstva i gledao svoju ženu kako umire u agoniji. Sumnja se i da ubojstvo nije izveo sam već da su mu pomogli članovi njegove obitelji koji su najvjerojatnije i bili s njim na mjestu zločina. Ipak, još se ne zna koliko je točno pomagača imao.

Dio lubanje joj se utisnuo u mozak

Ne zna se niti kojim je predmetom Jelena ubijena, ali se zna da je na glavi imala devet ozljeda i sve ih je zadobila dok je bila živa. Prilikom jednog udarca u mozak joj se utisnuo dio lubanje. 

Idi na 24sata

Komentari 70

  • Splićanka2 01.10.2017.

    Bolesnik!

  • histria0@yahoo.com 28.09.2017.

    Vidi svijet da kod srpskih mitomana vlada samo - nož, toljaga, glogovi kolac....!!!!!!!

  • Istranin 28.09.2017.

    Duje,"devetsto i nešto", pa ti jedva čekaš neku vijest "druge strane" da iskažeš tvoju frustriranost prema "drugima". Od bijesa se može i razboliti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare