To je to što me zanima!

Suprug nestale Srpkinje otkrio detalje o njoj? 'Cijenim vašu brigu, pokušavam pronaći Anu'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Anini prijatelji Mike i Mandi Silva rekli su kako je Ana stalno najavljivala ''veliko iznenađenje'' u novoj godini
Vidi originalni članak

Beograđanki Ani Walshe od novogodišnje noći gubi se svaki trag, a sada curi sve više neobičnih detalja o tome što se događalo u danima prije njena nestanka.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Anini prijatelji Mike i Mandi Silva rekli su NBC Newsu kako je stalno najavljivala ''veliko iznenađenje'' u novoj godini. Kažu kako ne znaju na što je mislila i kako nikad nije otkrila detalje prije nego što je misteriozno nestala.

Pojavila se začuđujuća bilješka nakon nestanka agentice Ane Walshe kojom se očito njen muž obraća javnosti nakon njezina nestanka.

Navodno su ispisane rečenice zapravo bile pripremljene izjave Briana Walsha u kojima je odgovarao na pitanja o svojoj nestaloj supruzi Ani. Sporni papir može se vidjeti na stolu u blagovaonici para.

AMERIČKI PSIHO Muž nestale Srpkinje liječio se na psihijatriji. Prijateljica: 'Gdje je Ana, Briane? Zašto šutiš?!'

Fotografija koju je objavio Daily Mail prikazuje presavijenu i rukom napisanu poruku koja glasi: "Odgovori prijateljima: Cijenim vašu brigu. Trenutno sam usredotočen na pronalaženje Ane...".

Odmah ispod nje djelomično je vidljiva još jedna bilješka koja sadrži popis numeriranih zadataka koji počinju s '1. Ta', za koju Daily Mail piše da se vjerojatno odnosi na riječ talk ili tax (razgovor ili porez).

Podsjetimo, Ana Walshe nestala je u novogodišnjoj noći. Nikada se nije ukrcala na let za Washington gdje je radila u agenciji za nekretnine. 

OMETAO ISTRAGU Novi detalji nestanka Srpkinje Ane: Nadzorne kamere snimile muža blizu kontejnera za smeće

Anin telefon je lociran blizu njene kuće 1. i 2. siječnja, a istražitelji su u međuvremenu u podrumu kuće pronašli slomljeni krvavi nož. Supruga Briana su nadzorne kamere uhvatile kako kupuje sredstva za čišćenje dok je on tvrdio da je išao s djecom po sladoled. Istražitelji su otkrili i da je guglao 'kako raskomadati tijelo' i  'kako se riješiti tijela žene teške 52 kilograma'.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 17.01.2023.

    Ovi pretrazuju sumu, a atlantski ocean odmah do kuce..

  • DragicaPopovic 14.01.2023.

    On je psihicki bolesnik i dugo god. je boravio na psihijatriji.Ubio je Anu

  • Sanguinius 211231 13.01.2023.

    Koga briga?

Komentiraj...
Vidi sve komentare