To je to što me zanima!

Supruga dogovorila ubojstvo 'hrvatskog diva' za 260.000 kn

Hrvač Ivan Radočaj nakon karijere hrvača oženio je Melody Sanford koja je forsirala brak iz materijalne koristi. Zatukla ga je do smrti s prijateljicom i njezinim sinom
Vidi originalni članak

Nakon četiri godine završilo je suđenje bivšoj supruzi hrvača Ivana Radočaja (43). Ona i njezino dvoje pomagača osuđeni su doživotan zatvor zbog brutalnog ubojstva u rujnu 2007., piše Večernji list

Hrvač Ivan Radočaj u SAD-u je bio poznat i kao ''Croatian Giant''. Krajem '80-ih godina bio je u vrhu hrvanja slobodnim stilom. Nakon završetka hrvačke karijere preselio se u Winnipeg gdje je upoznao Melody Lynn Sanford. Prema riječima zajedničkog poznanika, Melody i Ivan su se povremeno družili pet godina prije nego što su odlučili vjenčati. Amerikanka je vjerovala da Ivan ima veliko bogatstvo, no istina je bila drugačija. Supruga mu je počela prijetiti bandama s kojima je imala veze ukoliko joj ne nabavi velike svote novca. Tvrdila je da ju suprug tuče, no njezina je kći posvjedočila da ju nikada nije ružno pogledao. 

Nakon što se se razišli, Melody je otkrila da Ivan ima osiguranje u slučaju smrti na svotu od 49.000 kanadskih dolara (260.000 kn) koje glasi na njeno ime. S prijateljicom Ritom Cushine (53) i njezinim sinom Donaldom Richardom (31) dogovorila je ubojstvo te su ga zatukli čeličnim šipkama. Truplo nesretnog Ivana policija je našla dva dana kasnije, 14. rujna 2007.  u njegovoj kući na obližnjem jezeru, a odmah je uhićena i Melody Sanford. 

U četverogodišnjem suđenju svo troje su osuđeni na doživotni zatvor. Sanford pomilovanje može tražiti nakon 10 godina , majka i sin pomagači nakon šest godina zatvora. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • king1313 17.10.2011.

    dozivotni zatvor a moze izaci vec za 6 godina,kakav zakon.....

  • mery24 17.10.2011.

    najjače mi je što je ona njega tukla a on hrvač ...

  • komentatorica 17.10.2011.

    Banana.... ja imam životno osiguranje, ali samo zato što ga moram imati! A opet, čak i da me netko radi toga hoće ubiti nebi se baš usrećio, a kamoli obogatio!

Komentiraj...
Vidi sve komentare