To je to što me zanima!

Supruga kineskog premijera je oduševljena ljepotom Plitvica

Nakon vožnje brodom jezerom Kozjak, obišle su Donja jezera i Veliki slap, a razgovarale su i o drugim prirodnim, kulturnim i turističkim znamenitostima Hrvatske
Vidi originalni članak

Supruge kineskog i hrvatskog premijera, Cheng Hong i Ana Maslać Plenković, obišle su u srijedu Nacionalni park Plitvička jezera u sklopu damskog programa organiziranog tijekom prvog službenog posjeta kineskog premijera Lija Keqianga Hrvatskoj, doznaje se iz vlade. 

Nakon vožnje brodom jezerom Kozjak, obišle su Donja jezera i Veliki slap.

Razgovarale su o prirodnim, kulturnim i turističkim znamenitostima Hrvatske, koju svake godine posjećuje sve veći broj kineskih turista.

Cheng Hong izrazila je oduševljenje ljepotom Nacionalnog parka, u Kini poznatog kao “16 jezera”.

Supruga kineskog premijera sutra će posjetiti rodnu kuću Marka Pola na Korčuli.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • 12.04.2019.

    A prije točno sedam godina sam počeo govoriti da će na moru nekretnine "pokupovati" strani bogataši, u Slavoniji da će niknuti riža...i da za dvadeset godina u Hrvatskoj neće biti H od Hrvata... Gledajući Hrvatsku od početka rata, sve se dalo lijepo predvidjeti: prvo rat, poslijeratna krađa aka privatizacija, kreditizacija, pa gospodarska kriza, da spomenemo i da se još od rata poljoprivreda, o gospodarstvu se niti ne usudim govoriti, sustavno uništava (sjetite se prosvjeda poljoprivrednika i svih traktora na cestama), a svi znamo da bi Slavonija mogla hraniti cijelu Hrvatsku i pola Europe, pa je sve skupa došlo do toga da više niti nema tko prosvjedovati...pa su zagrebali po zdravstvenom sustavu uvodeći dopunsko osiguranje, uništili Imunološki, uvezli skuplje i neučinkovitije lijekove, e, pa je lijepo došla obveza legalizacije svega živoga i neživoga, energetski certifikati - tako da kada stranac dođe, uperi prstom i kaže hoću to, da lijepo ima sve papire... jer ionako više nema tko živjeti u hrvatskim kućama... okrupnjavanje poljoprivrednog zemljišta - da bi se moglo baciti u koncesiju.... Jedino što se svi malo čude što smo toliko izdržali... po njihovim proračunima kasnimo sa izumiranjem cca 15 godina... Genocid. Bez ispaljenog metka. Šteta. Kao na kraju većine naših utakmica u sportu. Šteta. A koja lijepa zemlja, blaga klima, vjetar i sunce za energiju, čisto more, pitka voda, Bogom dane nepregledne oranice, maslinici, vinogradi... jadni Bože, za što su ljudi izginuli...

  • 11.04.2019.

    Gđa Hong ne zna da "domoljubi" koji su preizgradili okolicu Plitvica, s fekalnim vodama hrane ribe u jezerima. Pliva riba, ali pliva i merda.

  • MarijanGrdašić 11.04.2019.

    Ponavljam istinu mi jesmo mala zemlja s ogromnim bogatstvom i prirodnim ljepotama ali imamo užasne gospodare i štetočine koji će i od tog bogatstva napraviti smeće. Ne trebamo biti smetlište Europe i svijeta, ne trebamo biti nuklearni deponij. Treba nam čista Hrvatska oslobođena upravo štetočina koje sjede u Saboru, Vladi i na Pantovčaku. Isto tako ne trebamo biti utočište fašistima iz dijaspore.

Komentiraj...
Vidi sve komentare