To je to što me zanima!

Supruga mu ubrizgala cijanid i liznula špricu: 'Nije to ništa...'

U Subotici je prošle godine Ištvana Šarkanjija cijanidom otrovala supruga, inače medicinska sestra. Na suđenju je sada svjedočio liječnik koji je taj dan bio u bolnici..
Vidi originalni članak

- Vidio sam da ima srčanu akciju. Onda je prišla njegova supruga i uhvatila mu je ruku. Doktorica se okrenula i više puta je pitala Irenu: "Što ste dali?". Irena se uznemirila. Prišla je mužu, podizala je njegove kapke i pitala je što će biti, ali je na EKG bila samo ravna linija. Špricu je izvadila iz kante gdje ju je bacila, liznula je i rekla: "Vidite, nije ništa" – prisjetio se dr. Žolt Sabolčki koji je svjedočio na suđenju medicinskoj sestri Ireni Šarkanj (55) optuženoj za ubojstvo muža cijanidom, piše Blic.

Na njegovu inicijativu, nakon Šarkanjeve smrti, napravljen je CT glave, jer je smatrao da treba provjeriti je li možda smrt nastupila uslijed izlijeva krvi u moždano deblo.

  - CT je bio u redu i moja sumnja je isključena – rekao je dr. Sabolčki.

Naime, početkom prošle godine Ištvan Šarkanji (63) iz Subotice primljen na reanimaciju i liječnici su ga uspjeli stabilizirati. No, u jednom trenutku je u bolničku sobu ušla je njegova supruga Irena Šarkanji, krišom mu dala nekakvu injekciju i otišla, a on je ubrzo umro.

To je pobudilo sumnju dežurnog osoblja koje je slučaj prijavilo policiji. Ubrzo je u kanti za smeće pronađena šprica, a suprugu koja je inače zaposlena u istoj bolnici na ginekologiji, priveli su. 

Ištvanovo tijelo poslano je na obdukciju, a nalaz toksikologa ubrzo je potvrdio da je muškarac otrovan cijanidom. 
 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • najiram 10 27.01.2019.

    pitanje je samo zakaj je ubila tog mađara...valjda nije bil ravnoslavac...i ova ga izravnala crta je bila ravna...e sad se pitam štomisli njen ljubavnik kaj njega čeka...

  • Prva Proleterska 27.01.2019.

    Meni moja pije krv ? Jel to možda kažnjivo i ako nije , kad će !

  • Roy Ban 27.01.2019.

    A tako ga je voljela😢

Komentiraj...
Vidi sve komentare